Σελίδες


Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Στην έξοδο ο Δεληκώστας


Στην έξοδο ο Δεληκώστας

Το χρονικό ενός προαναγελθέντος διαζυγίου  είναι αυτό που αναμένεται ανάμεσα στον ΑΟ Ορεστιάδας και τον Κώστα Δεληκώστα, μετά τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα του Βορείου Έβρου.
Στις αρχές του 2015 ο Δεληκώστας είχε με δάκρυα υποβάλει την παραίτησή του από τον πάγκο της ομάδας καταγγέλλοντας την διοίκηση και τελικά επέστρεψε, μετά την (προσωρινή, όπως αποδείχθηκε) αποχώρηση του Βασίλη Γκιζάνη από την προεδρία αλλά και γενικά το ΤΑΑ Ορεστιάδας.

Ο Βασίλης Γκιζάνης παρέμεινε πρόεδρος στον Ερασιτέχνη ΑΟ Ορεστιάδας, πρόσφατα επανεξελέγη στο ΔΣ και ανέλαβε ξανά πρόεδρος και τελικά αναλαμβάνει και πάλι πρόεδρος και στο ΤΑΑ. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι σχέσεις ανάμεσα στους δύο άνδρες δεν βρίσκονται και στο καλύτερο δυνατό σημείο.

Τυπικά ο Δεληκώστας έχει συμβόλαιο ως τις 30 Ιουνίου, όμως δύσκολα έως απίθανα θα ανανεωθεί. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο αυτό από την πλευρά της διοίκησης του ΑΟΟ, αλλά ακόμα και αν δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο, φρόντισε να το επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο Δεληκώστας στο περιθώριο των αγώνων του World League στο Αλεξάνδρειο της Θεσσαλονίκης.

Εκεί ο βοηθός του Σωτήρη Δρίκου στην Εθνική Ανδρών παραδέχτηκε σε ερώτηση που δέχθηκε από το ThrakiSportS ότι πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα  του Β. Έβρου. Μη θέλοντας να μιλήσει περισσότερο αναφέρθηκε στην “άρρωστη κατάσταση” που υπάρχει τη στιγμή αυτή γενικά στο ελληνικό πρωτάθλημα της Α1.

Στις ιδιωτικές συζητήσεις του, ακούστηκε να λέει για  “παράγοντες αφερέγγυους προς παίχτες και προπονητές”, αλλά δεσμεύθηκε να πει περισσότερα ο ίδιος σε κάποια συνέντευξη που θα παραχωρήσει μιλώντας γενικά για την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό βόλεϊ, κατά πάσα πιθανότητα μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την Εθνική Ομάδα.
thrakisports.gr