Σελίδες


Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Κασαμπαλής - Δημητριάδης: «Στόχος μας το χρυσό της Beach Volley League»


Κασαμπαλής - Δημητριάδης: «Στόχος μας το χρυσό της Beach Volley League»
Ο Σταύρος Κασαμπαλής και ο Θωμάς Δημητριάδης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ήταν αυτοί που κέρδισαν το «χρυσό» στον τελικό της περιφέρειας εκτός Αττικής στο Beachvolleyleague 2015.
Οι δύο νεαροί λοιπόν μίλησαν στο greekvolley και σε συνεργασία με το thrakisport.gr πάμε να δούμε τι είπαν για το πρώτο τους χρυσό ως ζευγάρι στην άμμο.

Ήταν έκπληξη η κατάκτηση του χρυσού στο όμιλό σου;
Κασαμπαλής: «Ναι. Περιμέναμε να είναι πιο δύσκολο, αλλά τελικά τα καταφέραμε και βγήκαμε Πρωταθλητές Βορρά και τώρα συνεχίζουμε στην τελική φάση που θα γίνει στη Γλυφάδα. Θα προσπαθήσουμε και εκεί να πάμε στον τελικό. Στόχος μας είναι να βάλουμε τα δυνατά μας, όπως άλλωστε κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, για να βγούμε Πρωταθλητές της Beach Volley League».
Δύο λόγια για τον τελικό
Θ. Δημητριάδης: «Πολύ ωραία εμπειρία. Παίξαμε όπως έπρεπε. Ο συμπαίκτης μου έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ανταποκρίθηκε των περιστάσεων, γιατί σημάδευαν κατά κύριο λόγο τον Σταύρο».
Ποιος θεωρείς ότι ήταν ο πιο δυνατός αντίπαλος;
Κασαμπαλής: «Πιο δυνατός αντίπαλος ήταν στον τελικό, οι αδελφοί Ζήση, οι παίξανε πολύ μαχητικά και γενικά τον Θωμά και εμένα μας δυσκολεύουν οι ομάδες που παίζουν με πλασεδάκια».
Θ. Δημητριάδης: «Οι Ζήσηδες».

Ποιο σενάριο πιστεύεις ότι παίζει για τον τελικό;
Κασαμπαλής: «Θα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα στην τελική φάση. Υπάρχει περιθώριο για πολλές ομάδες να κάνουν περισσότερες προπονήσεις. Να βρουν τα αδύνατα σημεία, να τα βελτιώσουν. Κάτι που θα κάνουμε και εμείς με τον Θωμά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Ελπίζω να μας ευνοήσει η τύχη και να παίξουμε το beach volley που ξέρουμε θα κάνουμε ωραία πράγματα».
Στους τελικούς θα παρουσιαστείτε διαφορετικά;
Θ. Δημητριάδης: «Νομίζω παίζουμε πολύ καλά για να το αλλάξουμε»
Που αφιερώνεις τη σημερινή σου πρωτιά;
Θ. Δημητριάδης: «Στους γονείς μου, στους χορηγούς μας Οικοδομικές Επιχειρήσεις Κυριαλάνη, Café Bar Soho και YaSu Beach Bar, και φυσικά στον συμπαίκτη μου».
www.thrakisport.gr