Σελίδες


Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Από δύο κανάλια οι μεταδόσεις των αγώνων της Εθνικής στο Μεξικό! Αναλυτικά οι ώρες διεξαγωγής

camera-volley-tileorasi-metadosi
Το περσινό καλοκαίρι η Εθνική Ανδρών πρόσφερε μεγάλες συγκινήσεις φτάνοντας μέχρι και τον τελικό του Ευρωπαϊκού Λιγκ και φέτος έχει επίσης μπροστά της μεγάλες προκλήσεις, με πρώτη από αυτές την επιστροφή της μετά από δέκα χρόνια στο World League.
Ως γνωστόν, η Εθνική βρίσκεται ήδη στο Μεξικό καθώς από την Παρασκευή ξεκινά το πρώτο τριήμερο των αγώνων της στην άλλη άκρη του Ατλαντικού (12-14 Ιουνίου) ενώ μετά θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη ώστε να ξαναπαίξει με τις ίδιες ομάδες  στο «Nick Galis Hall» (19-21/6).
Όπως και αρκετοί άλλοι μεγάλοι αγώνες του τουρνουά του World League, τα ματς της Εθνικής Ομάδας θα μεταδοθούν απευθείας από τον OTE TV, ωστόσο τα δικαιώματα των αγώνων της Ελλάδας και μόνο έχει εξασφαλίσει και η ΕΡΤ (που επανεκπέμπει ως ΕΡΤ από τα ξημερώματα της Πέμπτης).
Έτσι λοιπόν, η αρχή των μεταδόσεων γίνεται ξημερώματα Σαββάτου 13/6 και ώρα 05:30 με το ματς ενάντια στο Μεξικό που θα μεταδοθεί ζωντανά από τον OTE Sport 6 και την ΕΡΤ2. Ο συγκεκριμένος αγώνας θα προβληθεί και σε επανάληψη και το Σάββατο στις 17:00 στην ΕΡΤ2.
Ο δεύτερος αγώνας της Εθνικής Ελλάδος με την Κίνα μεταδίδεται αργά το βράδυ του Σαββάτου, στις 2.00 μετά τα μεσάνυχτα προς ξημερώματα Κυριακής, πάντα από το OTE Sport 6 και την ΕΡΤ2 (και σε επανάληψη την ίδια ημέρα στις 16:30 από το δεύτερο κρατικό κανάλι). Το τρίτο ματς θα διεξαχθεί αργά το βράδυ της Κυριακής ώρα Ελλάδος, στη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα (ξημερώματα πλέον Δευτέρας 15/6) από τα ίδια κανάλια.
Την άλλη εβδομάδα, επί ελληνικού εδάφους, τα ματς διεξάγονται, και φυσικά μεταδίδονται, την Παρασκευή 19/6 στις 21:00 με το Μεξικό (OTE Sport 5 και ΕΡΤ2), Σάββατο 20/6 στις 21:00 με τη Σλοβακία (OTE Sport 5 και ΕΡΤ2) και Κυριακή 21/6 στις 21:00 με την Κίνα (OTE Sport 6 και ΕΡΤ2). Τέλος, δεδομένης της θρακιώτικης παρουσίας, έστω και αν αυτή περιορίζεται στον Ραφαήλ Κουμεντάκη και τον βοηθό προπονητή Κώστα Δεληκώστα μετά την απουσία των Τζούριτς και Δαλακούρα, οι αγώνες θα μεταδοθούν live και από το ThrakiSportS…
πηγη www.thrakisports.gr