Σελίδες


Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

40 χρόνια αγάπη... διαρκείας στον Εθνικό

40 χρόνια αγάπη... διαρκείας στον Εθνικό



Τα διαρκείας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης κυκλοφόρησαν!!!
«Το στήριγμα της κάθε ομάδας είναι ο κόσμος της. Η ομάδα βόλεϊ του Εθνικού όλα αυτά τα χρόνια αντλεί δύναμη από τον φίλαθλο κοινό της Αλεξανδρούπολης που δίνει βροντερό παρόν και ενισχύει δυναμικά όπως μόνο αυτό ξέρει, τους αθλητές, συμβάλλοντας στις μεγάλες επιτυχίες που έχουν έρθει στον σύλλογο και την πόλη.

Την αγωνιστική σεζόν 2015-2016 ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης συμπληρώνει ένα μοναδικό επίτευγμα για επαρχιακή ομάδα. Μετρά 40 χρόνια μοναδικής παρουσίας στη μεγαλύτερη κατηγορία του Ελληνικού βόλεϊ, όντας η επαρχιακή ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές!

Στη χρονιά ορόσημο, καλούμε τους φίλους του συλλόγου και του αθλήματος να σταθούν στο πλάι μας για να βρεθεί και πάλι στην κορυφή.

Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση του ΤΑΑ ΕΘΝΙΚΟΣ Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει ότι ξεκίνησε ήδη την προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Καλεί τους κατόχους διαρκείας της περσινής σεζόν αλλά και όλους τους ενδιαφερόμενους να κλείσουν από τώρα τις θέσεις τους στις εξέδρες, υποσχόμενη νέες χαρές και συγκινήσεις .

Δυο θα είναι οι βασικές αλλαγές τη νέα σεζόν:

Οι gold κάρτες για την εξέδρα ενός του γηπέδου θα έχουν μειωμένη τιμή, και θα διατίθενται 120 ευρώ από τα 150 της περασμένης περιόδου. Οι κάτοχοί τους θα έχουν ελεύθερη είσοδο σε όλα τα παιχνίδια της σεζόν, πρωταθλήματος, play off, Ευρώπης και όλων των υπόλοιπων εγχώριων διοργανώσεων , Κυπέλλου και League Cup .

κάθε εισιτήριο διαρκείας θα επιτρέπει την είσοδο ΜΟΝΟ στον φέροντα την αντίστοιχη κάρτα και οι θέσεις είναι ΑΥΣΤΗΡΑ προσωπικές και μοναδικές για κάθε εισιτήριο.

Επανέρχονται οι μπλε κάρτες, για τη μεγάλη κερκίδα, που περιλαμβάνουν τους αγώνες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και θα τιμώνται στα 60 ευρώ

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Συλλόγου μας και στο τηλέφωνο 25510-28761 – Πλατεία πολυτεχνείου

Ωρες: 10.30-1.00 το πρωι και 7-9 το απόγευμα»