Σελίδες


Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Αλλαξε σελίδα του βόλει του Εθνικού - Εκλέχθηκε νέα διοίκηση


Του Γιώργου Πανταζίδη

Το ιστορικό τμήμα βόλεϊ του Εθνικού από το πρωί της Κυριακής έχει αλλάξει σελίδα και προχωρά στην επόμενη μέρα. Ομόφωνα τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης – η πλέον μαζική τα τελευταία χρόνια δείγμα του ενδιαφέροντος που υπήρξε - του συλλόγου σε έκτακτη συνεδρίαση, εξέλεξαν τα μέλη που θα απαρτίζουν το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΑ .
Η σύνθεση του νέου πενταμελούς ΤΑΑ είναι η εξής: Γιώργος Γεωργιάδης, Κώστας Παλλακίδης, Αντώνης Χατζησταύρου, Αντώνης Τελόπουλος, Στέλλα Καζακίδου , αναπληρωματικά μέλη, Ιπποκράτης Δήμητσας, Κάρολος Κωνσταντινίδης και Σμαρώ Δέλκου.

Στις πρώτες λιτές του δηλώσεις ενώπιον των μελών της Γενικής Συνέλευσης, ένας εκ των μελών του νέου ΤΑΑ , ο κ Γιώργος Γεωργιάδης ζήτησε την ενότητα και τη συστράτευση όλης της οικογένειας του Εθνικού αλλά και της φίλαθλης Αλεξανδρούπολης μαζί με τους φορείς της για να συνεχίσει το βόλεϊ να προσφέρει διακρίσεις χαρές συγκινήσεις παραμένοντας σε υψηλό επίπεδο, παράλληλα με την χρηστή και διαφανή λειτουργία.
Ζήτησε συλλογική λειτουργία του τμήματος, αίσθημα ευθύνης από τους συμμετέχοντες και δεσμεύθηκε για την απόδοση σε μηνιαία βάση παραστατικών εσόδων – εξόδων . "Αυτή η εικόνα που βγήκε το προηγούμενο διάστημα αδικεί τον ίδιο τον Εθνικό και τους ανθρώπους του" σχολίασε και έδωσε το σύνθημα για σκληρή δουλειά για το χτίσιμο της νέας Ομάδας.

Ο απολογισμός Τζίμα και η εξελεγκτική επιτροπή

Παρά τον ντόρο των προηγούμενων ημερών και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, περί «εκρηκτικού κλίματος» που είχε δημιουργηθεί, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης. Μέσα σε κλίμα ήπιων τόνων αλλά και ερωτήσεων – παρεμβάσεων που αποτύπωναν την αγωνία για την επόμενη ημέρα , με τις εντάσεις να μη λείπουν χωρίς όμως να υπάρχουν παρεκτροπές έγινε εκτενής συζήτηση για τα πεπραγμένα και πιθανές παραλείψεις – παρατυπίες της απερχόμενης διοίκησης.

Η αναλυτική έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής εντόπισε αρκετά κενά σε οτι αφορά τα δικαιολογητικά και παραστατικά που δεν είχε στη διάθεσή της και κατέληγε στο συμπέρασμα προς το σώμα, να μην υπάρξει απαλλαγή ευθυνών των απερχόμενων μελών έως ότου αυτά προσκομιστούν ή δοθούν διευκρινίσεις περι των ανοιχτών ζητημάτων, πρόταση που υπερψηφίστηκε ομόφωνα. Μάλιστα, συμφωνήθηκε οι λεπτομέρειες περί των ενστάσεων να συζητηθούν στην ετήσια Γενική Συνέλευση του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Ιούνιο.

Σύμφωνα με την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής, τα στοιχεία που εξέτασε έδειξαν έσοδα 391 χιλιάδων ευρω και έξοδα 389 χιλιάδων ευρω

Αρχικά, ο πρόεδρος του απερχόμενου ΤΑΑ Γιάννης Τζίμας παρουσίασε τον οικονομικό και διοικητικό του απολογισμό, με φανερά τα σημάδια της συναισθηματικής φόρτισης, παρουσίασε την πορεία σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς εν μέσω απροόπτων, δυσκολιών και οικονομιών δυσχερειών, κάνοντας λόγο και για διοικητική δυσλειτουργία και δυσκαμψία με αποτέλεσμα να μην υπάρχει παραγωγή έργου.
Σημείωσε την εμφάνιση παλιών χρεών ου μπλόκαραν ακόμη και την επιχορήγηση της ΕΣΑΠ που προορίζονταν για την ομάδα, μείωση του κόσμου στις κερκίδες και επομένως μείωση εισιτηρίων και εσόδων, την από πολύ νωρίς εμφάνιση προβλημάτων με αποτέλεσμα να υποχρεωθούν μέλη του ΤΑΑ να προχωρήσουν σε προσωπική ταμειακή διευκόλυνση , έκανε λόγο για αναλγησία αναφορικά με επιθέσεις στο πρόσωπό του τη στιγμή που ο ίδιος αντιμετώπιζε εντός Νοσοκομείου ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Είπε, ότι νιώθει στο πρόσωπό του να χρεωθούν όλες οι ευθύνες και τα δεινά χωρίς να αναγνωριστούν οι επιτυχίες, κάνοντας λόγο για «αποδιοπομπαίους τράγους». Δήλωσε «πικραμένος από συμπεριφορές αλλά και από πρακτικές ανθρώπων ουρανοκατέβατων που δεν τρέφουν καν συναισθήματα για το σύλλογο απλά επιδίωκαν μέσω αυτού προσωπική προβολή αλλά κάνουν μόνο κακό». Αν δεν είχαμε τις κατασχέσεις και τα απρόοπτα των παλιών ετών, θα χαμε ή ελαχιστοποίηση ή μηδενισμό των χρεών, παράλληλα με τις επιτυχίες που ήρθα αυτά τα δύο χρόνια» υπογράμμισε ο κ. Τζίμας αναρωτώμενος αν αυτή η πόλη αντέχει αυτές τις επιτυχίες .

Σε λίγες ώρες θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση για να καταρτιστεί σε σώμα το νέο ΔΣ να δοθούν ρόλοι και αρμοδιότητες και να ξεκινήσουν τα μέλη του δουλειά αφού οι υποχρεώσεις πολλές με τα χρονικά περιθώρια στενά.
πηγη http://anti-typos.blogspot.gr/