Σελίδες


Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Στο πλευρό του ΤΑΑ Εθνικός και ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως



Την αγάπη του για το άθλημα του βόλεϊ δεν την έκρυψε ποτέ. Ούτε άλλωστε και για τον σύλλογό μας, κάτι που το απέδειξε για μια ακόμη φορά το πρωί της Τετάρτης. Ο λόγος για τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθιμο ο οποίος καλωσόρισε με χαρά στο γραφείο του αντιπροσωπεία του νέου ΤΑΑ του ΜΓΣ Εθνικός σε μια εθιμοτυπική αλλά και ουσίας συνάντηση.

 Ο Μητροπολίτης άκουσε τις σκέψεις και τους στόχους της νέας προσπάθειας της διοίκησης του τμήματος βόλεϊ του Εθνικού δια στόματος του προέδρου του Γιώργου Γεωργιάδη, ο οποίος συνοδευόταν από το μέλος του ΤΑΑ και υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων Στέλλας Καζακίδου. 

Παράλληλα , έγινε κάτοχος κάρτας διαρκείας "gold" καταβάλλοντας το αντίστοιχο αντίτιμο, συμβάλλοντας έμπρακτα στην οικονομική ενίσχυση της ομάδας . Ο κ. Ανθιμος εξέφρασε προς τους ανθρώπους της νέας διοίκησης τις ευχές του για καλή επιτυχία στο έργο της, υποσχόμενος στήριξη με τις δυνάμεις που διαθέτει.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Ανθιμος βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των νεαρών αθλητών του βόλεϊ από τα τμήμα υποδομής του Εθνικού, ενώ ο ίδιος είναι επίτιμο μέλος της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης


Εκ μέρους του ΤΑΑ ΜΓΣ Εθνικός

Η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τα μέλη της και όλους τους φίλους του Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης ότι έχει στη διάθεσή της Κάρτες διαρκείας του Εθνικού των 60 ευρώ καθώς και Κάρτες ''gold''.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα μέλη του Δ.Σ. της Λέσχης ώστε να προμηθευτούν την Κάρτα Διαρκείας που επιθυμούν και να δηλώσουν με αυτόν τον τρόπο έμπρακτα την συμπαράσταση και την αγάπη τους στην ομάδα που έχει προσφέρει τις μεγαλύτερες αθλητικές διακρίσεις και χαρές στην Αλεξανδρούπολη.

Στήριξτε τις ομάδες Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης!!
Εσείς είστε η δύναμή του Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης!!