Σελίδες


Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Πρωταθλητές Περιφέρειας Σταύρος Κασαμπαλής και Θωμάς Δημητριάδης, Ο τρίτος Αλεξανδρουπολίτης των τελικών Ανέστης Δημητριάδης 2ος!

Πρωταθλητές Περιφέρειας Κασαμπαλής και Δημητριάδης
Πρωταθλητές Περιφέρειας (εκτός Αττικής) στέφθηκαν οι παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σταύρος Κασαμπαλής και Θωμάς Δημητριάδης αποκλείοντας το δίδυμο του Παμβοχαϊκού Δ.Ζήση/B.Ζήση με 2-1 σετ.
Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και τα δύο ζευγάρια έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό προσφέροντας ωραίες άμυνες, φάσεις και καρφιά στην άμμο.

Ο Έβρος και η Αλεξανδρούπολη θα δώσει το παρόν στους τελικούς της Beach Volley League 2015 που θα διοργανωθεί το διήμερο 27-28 Ιουνίου στη Γλυφάδα, που εκτός των Κασαμπαλή και Θ. Δημητριάδη θα συμμετέχει ο έτερος αδερφός Δημητριάδης, Ανέστης με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Ο Ανέστης Δημητριάδης μαζί με τον Χρήστο Βολουδάκη πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς της φετινής Beach Volley League κατακτώντας τη 2η θέση καθώς ηττήθηκαν από τους Τσαλικιάν/Καντιώτη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των Κασαμπαλή-Δημητριάδη:
1.Δ.Εφραιμίδης / Σαμπάνης - Κασαμπαλής / Δημητριάδης 0-2 (12-21, 16-21)
2. Κασαμπαλής / Δημητριάδης - Ζωγράφος / Μπιλάλης 0-2 (16-21, 18-21). – Παρά την ήττα με 2-0 από τους Ζωγράφο/Μπιλάλη, οι Σταύρος Κασαμπαλής και Θωμάς Δημητριάδη προκρίθηκαν , διότι η νικήτρια ομάδα αποβλήθηκε λόγω απρεπούς συμπεριφοράς .
3. Βασιλάκος / Βλαχοστάθης - Κασαμπαλής / Δημητριάδης 0-2
4. Δ.Ζήσης/B.Ζήσης - Κασαμπαλής / Δημητριάδης 1-2
πηγη www.thrakisport.gr