Σελίδες


Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ. του Α.Ο.Ορεστιάδας

Συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ. της Ορεστιάδας

Με απαρτία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Ιουνίου η πρώτη σύσκεψη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας, όπως ψηφίστηκε στις πρόσφατες εκλογές του Ιουνίου. Ως κεντρικά θέματα είχαν οριστεί η συγκρότηση ως σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και η κατανομή των αξιωμάτων.
Η κατανομή ξεκίνησε με την υποψηφιότητες για τη θέση του Προέδρου. Το λόγο πήραν οι δύο πρώτοι σε ψήφους, Ευμορφία Βενετίδου και Κωνσταντίνος Δευτερίγος, οι οποίοι δεν θέλησαν να είναι υποψήφιοι. Ο τρίτος κατά σειρά Βασίλης Γκιζάνης κατέστησε σαφές ότι αν κάποιος από το υπόλοιπο συμβούλιο ήθελε να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου, θα είχε την αμέριστη συμπαράστασή του. Δεδομένου ότι δεν υπήρξαν άλλες υποψηφιότητες ο κ. Γκιζάνης εκλέχθηκε ομόφωνα πρόεδρος του Α.Ο. Ορεστιάδας.

Στη συνέχεια ορίστηκαν ομόφωνα και οι λοιπές θέσεις του Συμβουλίου με αντιπρόεδρο την κ. Βενετίδου Ευμορφία, γενικό γραμματέα τον κ. Δραχτίδη Παντελή, ειδικό γραμματέα τον Πάτερα Κωνσταντίνο Δευτερίγο, ταμία την κ. Στέλλα Σταματοπούλου και βοηθό ταμία την κ. Θεοδωρακοπούλου Αδαμαντία.

Σειρά είχε ο ορισμός των εφόρων των τμημάτων του Ομίλου και η δημιουργία επιτροπών για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του Ομίλου.

Αναλυτικά:

Έφορος Ανδρών: Πάτερ Δευτερίγος Κωνσταντίνος

Έφορος Παμπαίδων-Παίδων-Εφήβων: Χατζηξανθουλίου Χριστόδουλος, Πάτερ

Δευτερίγος Κωνσταντίνος

Έφορος Παγκορασίδων-Κορασίδων: Μπαμπουρδάς Στέλιος, Παρασκευόπουλος

Αθανάσιος

Έφορος Ακαδημιών Α.Ο.Ο.: Μπαμπουρδάς Στέλιος

Οι κύριοι Γκουλιαμάκης Χρήστος, Πασιαλής Χρήστος και Παλιουργιώτης Χρήστος παρέμειναν απλά μέλη.

Δεδομένου ότι τα χρονικά περιθώρια είναι στενά αποφασίστηκε ομόφωνα , το αργότερο σε δύο ημέρες , να συγκληθεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο κατά το οποίο θα προταθούν τα μέλη που θα απαρτίζουν τα μέλη του Τ.Α.Α και κατόπιν , εντός νόμιμης προθεσμίας , θα συγκληθεί γενική συνέλευση του σωματείου με θέμα την έγκριση του Τ.Α.Α σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο και όσα ορίζει το καταστατικό.

Ταυτόχρονα θα συγκροτηθεί επιτροπή, σκοπός της οποίας θα είναι η διευθέτηση των παλαιών οφειλών της ομάδας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έτσι ώστε η ομάδα να ικανοποιήσει οικονομικές απαιτήσεις παλιών αθλητών και να προχωρήσει προς την εξυγίανση.

Επιπλέον, ο Α.Ο. Ορεστιάδας προτίθεται να διαθέσει άμεσα τις κάρτες διαρκείας της νέας σεζόν, οι τιμές καθώς και οι παροχές των οποίων δεν αναμένεται να αλλάξουν σε σχέση με την περσινή περίοδο.
ΠΗΓΗ www.volleynews.gr