Σελίδες


Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Ξανά πρόεδρος ο Γκιζάνης στο ΤΑΑ του ΑΟ Ορεστιάδας!

gizanis


Ύστερα από τη Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας, που  πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουνίου 2015, εγκρίθηκε το νέο Τ.Α.Α. του Ομίλου μετά από πρόταση του ΔΣ του Ερασιτέχνη. Ο Βασίλης Γκιζάνης μετά μετά την προεδρία του Ερασιτέχνη, στην οποία παρέμεινε, επανήλθε και στην θέση του προέδρου του ΤΑΑ.
Αντιπρόεδρος αναλαμβάνει ο Χρήστος Παλουριώτης, ενώ την θέση του γενικού γραμματέα καταλαμβάνει ο Παντελής Δραχτίδης. Μέλη θα είναι οι Χρήστος Πασιαλής και ο Πάτερ Κωνσταντίνος Δευτερίγος, οι οποίοι έχουν αναλάβει άλλωστε και τον ρόλο των εφόρων του τμήματος βόλεϊ ανδρών στο ΔΣ του Ερασιτέχνη ΑΟΟ.
Χρέη ταμία θα εκτελεί η Στέλλα Σταματοπούλου, καθώς το ταμείο του Ομίλου θα είναι ενιαίο τόσο για το ερασιτεχνικό και το επαγγελματικό κομμάτι – καθώς διαθέτουν ένα ΑΦΜ και κρίθηκε σωστό να διαχειρίζεται το ίδιο άτομο τα οικονομικά τόσο του ΤΑΑ όσο και των υπολοίπων τμημάτων.
Τέλος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, θα συσταθεί άμεσα ειδική τριμελής επιτροπή με πρόεδρο τον Β. Γκιζάνη, στην οποία ενδεχομένως να συμμετέχει και κάποιο εξω-διοικητικό μέλος, πιθανότατα με την ιδιότητα του ως λογιστή. Η επιτροπή θα αναλάβει να καταγράψει το σύνολο των χρεών προς παλαιούς παίκτες με την υποχρέωση μόλις ολοκληρώσει το έργο της, να ενημερώσει το φίλαθλο κόσμο της πόλης.
πηγη www.thrakisports.gr