Σελίδες


Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Ανδρεάδης: «Ο Εθνικός έχει αλλάξει επίπεδο» (video)


Ανδρεάδης: «Ο Εθνικός έχει αλλάξει επίπεδο» (video)


Στην κάμερα του volleynews.gr μίλησε ο κεντρικός του ΕΘνικού Αλεξανδρούπολης Ανδρέας Ανδρεάδης, μετά την νίκη της ακριτικής ομάδας επί της Κηφισιάς στο κλειστό του Ζηρινείου. Ο Έλληνας άσος μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στην Κηφισιά, καθώς και για τα δύο πολύ σημαντικά ματς του Εθνικού που έρχονται, αυτό με την Γκρόντνο για το Challenge Cup και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

«Το ματς ειδικά στα δύο πρώτα σετ κρίθηκε στο σερβίς, που τα κερδίσαμε με δύο σερβίς του Μιγιαίλοβιτς. Πηγαίναμε πόντο-πόντο, μετά πιστεύω παίξαμε αρκετά καλύτερα, ειδικά πάνω στο φιλέ γι'αυτό πήραμε και πιο εύκολα το τρίτο σετ. Εγώ πίστευα σε αυτή την νίκη, το είχα πει στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μου ότι θα πάρουμε αυτό το παιχνίδι με 3-0 ή 3-1. Ο Εθνικός έχει αλλάξει επίπεδο, υπάρχει το πάθος, ξέρει να παίρνει τα παιχνίδια εκτός έδρας που αυτό τα προηγούμενα χρόνια ήταν δύσκολο, έπαιρνε μόνο τα εντός και αν θέλουμε να έχουμε σοβαρές ελπίδες για το πρωτάθλημα πρέπει να χτυπάμε όλα τα ματς και όχι μόνο μια καλή εμφάνιση ή έναν βαθμό».
Για το Ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Γκρόντνο ο Ανδρέας Άνδρέαδης δήλωσε: «Έιναι ένα ματς που είναι στα μέτρα μας. Σίγουρα θα παίξει ρόλο το σημερινό παιχνίδι με την κούραση, γιατί έχουμε αρκετούς παίχτες που είναι πάνω από 40 χρονών αλλά είναι στα μέτρα μας και... θα πάρουμε την πρόκριση».
«Μπορούμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό»
Ο Έλληνας κεντρικός αναφέρθηκε και για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό,  για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην είναι στα καλύτερα του την φετινή περίοδο, αλλά πάνω απ'όλα είναι Ολυμπιακός, έχει αρκετούς παίχτες που έχουν πάρει πρωταθλήματα και έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο. Εμείς από την μεριά μας θεωρώ πως μπορούμε να τους κοντράρουμε και να πάρουμε την νίκη μέσα στην 

Media


πηγη www.volleynews.gr