Σελίδες


Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Έγινε η κλήρωση του φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ! Ο Εθνικός στον δεύτερο ημιτελικό με ΑΕΚ!!!

Έγινε η κλήρωση του φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ! Ο Εθνικός στον δεύτερο ημιτελικό με ΑΕΚ!!!Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

-  Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων στο στούντιο της Nova κατά την διάρκεια της εκπομπής "Στο φιλέ" η κλήρωση των ημιτελικών του League Cup, διοργάνωσης το φάιναλ φορ της οποίας θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης "Μιχάλης Παρασκευόπουλος" την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου και το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου.
Πρώτο βγήκε το μπαλάκι της Λαμίας που κληρώθηκε με τον Φοίνικα Σύρου και μετά για τους τύπους, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Εθνικού, ο Νίκος Αγγελόπουλος, έδειξε τα χαρτάκια του Εθνικού με την ΑΕΚ. Κατά συνέπεια τα δυο ημιτελικά ζευγάρια που θα κοντραριστούν στις 31 Ιανουαρίου είναι:
Λαμία - Φοίνικας Σύρου 
Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΕΚ
Μικρός τελικός δεν υπάρχει, ενώ ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί την επόμενη μέρα, Σάββατο 1 Φεβρουαρίου. Όπως είπε στην εκπομπή ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατώρος, επιθυμία της διοργανώτριας αρχής είναι να δει γεμάτο γήπεδο με φιλάθλους από όλες τις ομάδες. 
Μάλιστα, ο πρόεδρος της Λίγκας τόνισε με έμφαση ότι είχε ο ίδιος παραστεί στον αγώνα ανάμεσα σε Εθνικό και ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και είχε ζήσει μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, με το γήπεδο γεμάτο από οπαδούς και των δύο ομάδων, κάτι που εκτίμησε ότι μπορεί να ξαναγίνει και στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ.
πηγη www.thrakisports.gr