Σελίδες


Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Ανακοίνωση απόφασης επιλογής Π.Ο.Π. από Ε.Ο.ΠΕ.


Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος η ΕΟΠΕ προχώρησε στην επιλογή των Περιφερειακών Ομοσπονδιακών Προπονητών (Π.Ο.Π.) Βόλεϊ & Beach Volley για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.
Οι Προπονητές αυτοί θα είναι υπεύθυνοι για την λειτουργία των επιλεγμένων αθλητών των αναπτυξιακών ηλικιών της περιφέρειάς τους, θα παρακολουθούν και καταγράφουν παιδιά με αξιοπρόσεκτη αθλητική εξέλιξη, ενώ θα είναι άμεσοι συνεργάτες των Ομοσπονδιακών Προπονητών.
 Οι επιλεγμένοι Προπονητές για την Α’ Περιφέρεια είναι:

 ΒΟΛΕΪ
Χρήστος ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ (Αγόρια / Κορίτσια-ΔΡΑΜΑ), Κυριακή ΓΙΑΛΕΝΙΟΥ (Αγόρια / Κορίτσια-ΚΑΒΑΛΑ), Ανέστης ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (Αγόρια-  ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ/ΦΕΡΡΕΣ/ΚΟΜΟΤΗΝΗ), Σταύρος ΚΑΒΑΡΑΤΖΗΣ (Κορίτσια – ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ/ΦΕΡΡΕΣ/ΚΟΜΟΤΗΝΗ),  ΓεώργιοςΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (Κορίτσια - ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ/ΣΟΥΦΛΙ/ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ), ΘανάσηςΣΚΑΡΛΑΤΙΔΗΣ (Αγόρια - ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ/ΣΟΥΦΛΙ/ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ).
BEACH VOLLEY
Γιάννης ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ,  Γιώργος ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Το πρόγραμμα λειτουργίας των προεθνικών Ομάδων, θα ξεκινήσει με ενημερωτικές συναντήσεις που θα πραγματοποιήσουν το άμεσα προσεχές διάστημα, οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές Σ. Δρίκος (Αγόρια) και Δ. Φλώρος (Κορίτσια), όσο αφορά το βόλεϊ και Κ. Ταμπουρατζής, όσο αφορά το beach volley, όπου θα δοθούν οι κατευθυντήριες γραμμές του προγράμματος