Σελίδες


Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Ηττα σοκ της Χάλκμπανκ του Τζούριτς μηδενίζει τις ελπίδες του Ολυμπιακού για πρόκριση!

 

Ηττα σοκ της Χάλκμπανκ του Τζούριτς μηδενίζει τις ελπίδες του Ολυμπιακού για πρόκριση! (το πανόραμα)

Μετρημένες στα δάκτυλα είναι οι ελπίζες να προκριθεί ο Ολυμπιακός ακόμα και στα πλει οφ του CEV Cup ακόμα και στην περίπτωση που νικήσει την Οστράβα με 3-0 την τελευταία αγωνιστική, μετά τα αποψινά αποτελέσματα στους επτά ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η νίκη της ρουμανικής Τόμις Κονστάντα του Μάρτιν Στόεφ επί της Χάλκμπανκ του Ράντστον Στόιτσεφ και των Καζίνσκι, Τζούριτς ήταν η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς και μία από τις μεγαλύτερες στη διοργάνωση.
Η Χάλκμπανκ γνώρισε την πρώτη της ήττα και μάλιστα στην έδρα της μετά από άθλια εμφάνιση στην υποδοχή όπου δέχτηκε 12 άσσους εκ των οποίων τους μισούς ο λίμπερο Σαχίν. Αυτό σημαίνει πως η ρουμανική ομάδα μπήκε ανέλπιστα στο χορό της 3ης καλύτερης θέσης εφόσον την τελευταία αγωνιστική νικήσει και την αυστριακή Ίνσμπουργκ που είναι και το πιθανότερο.
Επίσης είναι βέβαιο πως καλύτερο τρίτο θα βγάλει και ο Ε΄όμιλος με τη ρωσική Νοβοσιμπίρσκι να κυνηγάει τις Ζενίτ Καζάν και Ματσεράτα και την τελευταία αγωνιστική έχει να παίξει με τον... σάκο του μποξ του ομίλου που δεν είναι άλλη από την Ποσογίλνιτσα.
Με άλλα λόγια ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει το ανώτερο στους 9 βαθμούς (αν νικήσει την Οστράβα 3-0) αλλά το φράγμα αυτό δεν είναι ασφαλείας καθώς φαίνεται πως θα το ξεπεράσουν (έστω και με καλύτερη διαφορά σετ) περισσότερες δύο τρίτες άλλων ομίλων και άρα η ομάδα του Πειραιά θα ολοκληρώσει την ευρωπαϊκή της πορεία το βράδυ της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου.

ΠΗΓΗ www.volleynews.gr