Σελίδες


Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Μουστακίδης:«Να δείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό»

Μουστακίδης:«Να δείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό»

Να συνεχίζει να ανεβαίνει επίπεδα ο Εθνικός θέλει ο Θανάσης Μουστακίδης. Ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας δήλωσε πως ο Εθνικός είναι έτοιμος για την νίκη και εφιστά την προσοχή όλων στο κομμάτι της πίεσης.

«Θέλουμε τη νίκη αλλά στο μυαλό μας είναι πρώτα η καλή εμφάνιση. Θέλουμε να ανέβουμε επίπεδο και αυτοί οι αγώνες είναι σημαδιακοί. Είμαστε σε καλή κατάσταση, ξέρουμε το μέγεθος του αντιπάλου και θέλουμε να προσέξουμε τα λάθη μας στην πίεση. Η ομάδα είναι καλά ψυχολογικά και θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό».
«Υπάρχει μια μίκρη κούραση, είμαστε πανέτοιμοι»
Ο κεντρικός του Εθνικού και πρώην «ερυθρόλευκος» Ανδρέας Ανδρεάδης είπε: «Είμαστε πανέτοιμοι. Υπάρχει μία μικρή κούραση αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για ένα μεγάλο παιχνίδι. Το ταμείο θα το κάνουμε στο τέλος. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη βαρύτητα και μεγάλη εμπειρία ως ομάδα και το διπλάσιο μπάτζετ από το δικό μας. Θέλουμε τη νίκη. Από τη μια χρονιά στην άλλη η ομάδα του Εθνικού έχει ανεβάσει πολύ το επίπεδο. Όλα αυτά που συμβαίνουν στην Αλεξανδρούπολη είναι πρωτόγνωρα, για τους παίκτες, τη διοίκηση και τον κόσμο».

Καζάζης:«Όλα εξαρτώνται από την δική μας απόδοση»Καζάζης:«Όλα εξαρτώνται από την δική μας απόδοση»


Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης των «ερυθρολεύκων» στην Αλεξανδρούπολη:

 «Οι αγώνες του Ολυμπιακού στην Αλεξανδρούπολη και γενικά στον Έβρο πάντα είχαν μεγάλη βαρύτητα και ήταν ξεχωριστοί. Πολύ περισσότερο τώρα που ο Εθνικός έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα και έχει υψηλές προσδοκίες. Διαθέτει δύναμη στο σερβίς και στην επίθεση και γενικά δεν βρίσκεται τυχαία σε αυτή τη θέση. Εμείς θέλουμε να καλύψουμε τη βαθμολογική διαφορά. Με την ΑΕΚ αποδείξαμε πως δεν έχουμε πρόβλημα από δύσκολες έδρες. Όλα εξαρτώνται από την δική μας απόδοση».
πηγη www.volleynews.gr