Σελίδες


Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Μήνυμα Δημάρχου Αλεξανδρούπολης για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης



Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έγραψε ιστορία με την πρόκριση στους «16» του CEV Volleyball Challenge Cup. Μας έκανε υπερήφανους. Έδωσε στους Αλεξανδρουπολίτες, στους Εβρίτες, στους Θρακιώτες. χαμόγελο, ελπίδα, αισιοδοξία και περηφάνια σε εποχές που τα χρειαζόμαστε. Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές, τους προπονητές, στη διοίκηση του Εθνικού  και στους φιλάθλους μας που στηρίζουν την ομάδα.

Ο Εθνικός μας είναι γεννημένος για ψηλότερα και μπορεί να συνεχίσει την πορεία των επιτυχιών. Το Σάββατο στις 5:00 το απόγευμα αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό σε ένα κρίσιμο αγώνα και με νίκη θα πανηγυρίσουμε τον άτυπο τίτλο του «Πρωταθλητή Χειμώνα».

Εγώ βρίσκομαι στη Ρωσία για συναντήσεις που αφορούν το Δήμο μας, αλλά η ψυχή μου το απόγευμα του Σαββάτου θα βρίσκεται στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» μαζί με τους αθλητές μας και τους φιλάθλους μας. Καλώ όλους τους Αλεξανδρουπολίτες να δώσουν βροντερό παρόν, για ακόμη μια φορά, να υποστηρίξουν την ομάδα μας και να την οδηγήσουν στη νίκη που θα βάλει τις βάσεις για να διεκδικήσει τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ευάγγελος Λαμπάκης


Πηγή: http://www.gatzoli.gr