Σελίδες


Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

O Κασαμπαλής μιλά για την Εθνική εφήβων... (video)

Κασαμπαλής και Καρασαβίδης για την Εθνική... (video)

Στο volleynews.gr μίλησαν οι Σταύρος Κασάμπαλης και Βασίλης Καρασαβίδης μετά τον φιλικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο την προετοιμασίας τους. Οι δύο παίκτες της Εθνικής Εφήβων μίλησαν για το παιχνίδι, τη συμμετοχή τους στην Εθνική ομάδα, ενώ έδωσαν και τις ευχές τους για τη νέα χρονιά.

Σταύρος Κασαμπαλής :
 «Η έκβαση του αγώνα δε μου φάνηκε τόσο καλή για εμάς. Πιστεύω σε αυτήν την ομάδα. Είχαμε απέναντι μας μία ομάδα που παίζει σε υψηλό επίπεδο και ήταν δύσκολο να αντεπεξέλθουμε, έχοντας και πολλά χαμένα σέρβις». 

«Καταρχάς εκπροσωπούμε όλα τα παιδιά από όλα τα σωματεία της Ελλάδος κι αυτό είναι από μόνο του πολύ σημαντικό. Φορούμε το εθνόσημο και αυτό μας προκαλεί ένα δέος σε όλους τους αγώνες. Είναι σπουδαίο να είσαι διεθνής παίκτης».

Να ευχηθώ πρώτα απ’ όλα υγεία γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά με τα σωματεία τους και για εμάς εύχομαι να πάρουμε την πρόκριση με την Εθνική τον Απρίλιο».


Βασίλης Καρασαβίδης: «Η αλήθεια είναι πως δεν παίξαμε καθόλου καλά αν εξαιρέσουμε το τελευταίο σετ, στο οποίο τους κοντράραμε, κι αυτό φάνηκε από το αποτέλεσμα. Κάναμε μία προσπάθεια, αλλά δεν ήταν αρκετή για να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω».

«Να ευχαριστήσουμε το Θεό που είμαστε εδώ. Ο καθένας θα το ήθελε κάτι τέτοιο, αλλά φυσικά αυτό έρχεται μέσα από τη δουλειά. Είναι κάτι μεγαλειώδες να παίζεις για την Ελλάδα, ειδικά τώρα που τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις για το εθνόσημο».

«Με τη νέα χρονιά εύχομαι υγεία για όλο τον κόσμο, κι όλα τα άλλα θα έρθουν». 
Φιορέλα Μάλο

Media


Πηγη www.volleynews.gr