Σελίδες


Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Συγχαρητήρια Άκη Γεροντόπουλου στην ομάδα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης


Προς τον Πρόεδρο και το Δ.Σ.του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξ/πολης
Αγαπητέ Πρόεδρε
Σας ζητώ να μεταφέρετε τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα Βόλεϊ του Εθνικού, Διοίκηση, Προπονητές και Παίκτες, για την τεράστια Ευρωπαϊκή επιτυχία στην μακρινή Λευκορωσία.
Η πρόκριση αυτή είναι μια επιβράβευση των προσπαθειών που κάνει ο σύλλογος και που τα τελευταία χρόνια έχουν ενταθεί με αποτέλεσμα τις μεγάλες επιτυχίες, που ξεπερνούν τα σύνορα του Νομού, αλλά και τα σύνορα της χώρας.
Δικαιώνονται σήμερα όλοι όσοι από το 1927 φόρεσαν την φανέλα με το σήμα του Εθνικού και  βοήθησαν στην διοίκηση και στην οργάνωση του συλλόγου, που ιστορικά συμβαδίζει με την ίδια την πόλη της Αλεξ/πολης.
Αγαπητέ Πρόεδρε
Ο συμβολισμός  της επιτυχίας του Βόλει δημιουργεί ένα σημαντικό πρότυπο σε όλη τη τοπική αλλά και Ελλαδική κοινωνία, που μαστίζεται από τη βαθιά οικονομική και κοινωνική κρίση.  Μία ομάδα από την άκρη της Ελλάδος , με ανθρώπους με μεράκι και αγάπη για τον αθλητισμό και τον τόπο τους, με στόχους και συστηματική δουλειά και μέθοδο, πετυχαίνουν κατακτήσεις  απίστευτες έως τώρα.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο Εθνικός να συνεχίσει την πορεία των επιτυχιών, ο σύλλογος να βοηθήσει τη νέα γενιά δίνοντας την το όραμα που λείπει σήμερα, αλλά και την κοινωνία του Έβρου να τονώσει την αυτοπεποίθηση της και να προσπαθήσει να πετύχει τους δικούς της ξεχωριστούς..

Κυριάκος Γεροντόπουλος
Υφυπουργός Εξωτερικών