Σελίδες


Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΕΥΧΕΣ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ!!

καλά Χριστούγεννα

Αγαπητοί φίλοι του ιστολογίου,
οι γιορτές έφθασαν οπότε ακόμα ένας χρόνος διαδικτυακής παρέας φθάνει στο τέλος του.
 Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα. Μακάρι ο νέος χρόνος να μας θωρακίσει με υπομονή - επιμονή αλλά και με θέληση ώστε, κάνοντας και την αυτοκριτική μας, να εξέλθουμε νικητές από αυτήν την τραγική κρίση. Το ιστολόγιό μας ελπίζει πως και το 2014 θα συνεχίσει την δημοσίευση φωτογραφιών και την αναμόχλευση αναμνήσεων, πάντα με την δική σας βοήθεια.
Μαζί με τις ευχές μας θα θέλαμε να τονίσουμε πως Χριστούγεννα δεν είναι μόνο φωτάκια και δώρα αλλά και έμπρακτη αγάπη προς τον πλησίον. 
Χριστούγεννα δεν είναι μόνο καφετέριες και μπουζούκια αλλά και εκκλησία.
 Χριστούγεννα δεν είναι μόνο χαβαλές με την παρέα και γλέντια αλλά και οικογενειακές στιγμές. Χριστούγεννα δεν είναι μόνο το "λαστ κρίστμας" του Τζωρτζ Μάϊκλ και τα "χριστουγεννιάτικα" της Βανδής αλλά και τα υπέροχα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια της Πατρίδας μας. Τα Χριστούγεννα δεν τα αντιπροσωπεύει ο συμπαθής χοντρούλης Σάντα Κλάους της κόκα κόλας αλλά η σεβάσμια μορφή του Αγίου Βασιλείου με τον παραδειγματικό του βίο. Χριστούγεννα δεν είναι μόνο καταναλωτισμός αλλά και προσφορά. 
Η επιστροφή στην ταυτότητα και στις αξίες μας είναι μονόδρομος ώστε να βγούμε από το τέλμα των τελευταίων χρόνων. 
Με την πεποίθηση πως ο καινούργιος χρόνος θα μας βρεί σοφότερους και πιό συνειδητοποιημένους σας αποχαιρετούμε και εμείς ευχόμενοι τα καλύτερα για την ιδιαίτερη πατρίδα μας, την αγαπημένη μας Αλεξανδρούπολη, αλλά και για όλον τον κόσμο.
Καλά Χριστούγεννα, καλή χρονιά και χρόνια καλά!