Σελίδες


Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Τζίμας: «Πανηγυρίζαμε σαν μικρά παιδιά»


Τζίμας: «Πανηγυρίζαμε σαν μικρά παιδιά»


Ιστορική χαρακτήρισε την πρόκριση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στη φάση των «16» του Τσάλεντζ Καπ, ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Τζίμας. Ο ισχυρός άνδρας των Εβριτών μίλησε στον Sentra 103,3 και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ επιβεβαίωσε και την πληροφορία που ήθελε συμφωνία με τον πασαδόρο Νίκο Αγγελόπουλο.

«Είναι μια ιστορική πρόκριση για τον Εθνικό και την πανηγυρίζει όλη η πόλη της Αλεξανδρούπολης. Ο αγώνας δεν ξεκίνησε όπως τον περιμέναμε. Βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-0 αλλά οι παίκτες του Εθνικού βρήκαν το ψυχικό σθένος και κατάφεραν να γυρίσουν στο ματς. Στο 2-2 οι Λευκορώσοι «πάγωσαν» και εμείς πανηγυρίζαμε σαν μικρά παιδιά»

Για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα μεγάλο ντέρμπι. Ο Εθνικός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό κλασικό ντέρμπι, όπως έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια Η πόλη ετοιμάζεται για αυτόν τον αγώνα και αναμένεται να δούμε ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες.

Για το ενδεχόμενο ο Εθνικός να κατακτήσει το πρωτάθλημα. «Θεωρώ ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Ίσως ήρθε η ώρα για ένα πρωτάθλημα στην περιφέρεια και στον Εθνικό. Ο Θανάσης Μουστακίδης κάνει τρομερή δουλειά και τον ευχαριστώ. Εμπιστεύομαι τον Μουστακίδη. Τα μυαλά μας δεν παίρνουν αέρα.

Προφορική συμφωνία με Αγγελόπουλο

Για τις μεταγραφικές κινήσεις: Εκτός από το Νίκο Αγγελόπουλο με τον οποίο έχουμε προφορική συμφωνία, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ο Θανάσης ο Μουστακίδης θα εισηγηθεί και θα δούμε αν μπορεί να γίνει κάτι με βάση τις εισηγήσεις του».
πηγη www.volleynews.gr