Σελίδες


Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

4 Εβρίτες στην Εθνική Εφήβων


4 Εβρίτες στην Εθνική Εφήβων
Τέσσερις Εβρίτες συμπεριλαμβάνονται στη νέα Εθνική Εφήβων.
Οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Σωτήρης Δρίκος και Άρης Αγγελόπουλος κάλεσαν τους παρακάτω αθλητές της Εθνικής Εφήβων για προετοιμασία που θα ξεκινήσει στις 26 Δεκεμβρίου στο Λουτράκι.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς των δυο ομοσπονδιακών προπονητών βρίσκονται και 4 Εβρίτες, τους οποίους είχαμε τη χαρά να γνωρίσουμε απο κοντά στο Βαλκανικό τουρνουά που είχε πραγματοποιηθεί στο Κλάντοβο της Σερβίας τον περασμένο Ιούλιο. Ο λόγος για τους Σταύρο Κασαμπαλή και Παρασκευά Τσέλιο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Βασίλη Μούχλια του Έβρου Σουφλίου και τον Ορεστιαδίτη Θάνο Παπάζογλου του Αίαντα Ευόσμου.

Αναλυτικά οι αθλήτες:
Παρασκευάς Τσέλιος, Σταύρος Κασαμπαλής (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Κωνσταντίνος Δημητούλης (Πανελλήνιος), Οδυσσέας Τσιράκης, Γιάννης Ιωαννίδης (Ηρακλής), Παναγιώτης Φωτιάδης (Γέρακας), Αλέξανδρος Τουρνάκης, Κυριάκος Σπυριούνης (Μίλων), Βασίλης Μούχλιας (Έβρος Σουφλίου), Θανάσης Παπάζογλου, Βασίλης Καρασαβίδης (Αίας Ευόσμου), Νίκος Μελλές (Ολυμπιακός), Θοδωρής Βουλκίδης (Νίκη Αιγινίου), Βασίλης Κωστόπουλος (Πανερυθραϊκός).

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας θα δοθούν φιλικοί αγώνες με ομάδες Α1 και Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Η δαπάνη της Εθνικής Εφήβων θα καλυφθεί από τον Σύλλογο φίλων των Εθνικών Ομάδων και η E.O.ΠΕ. ευχαριστεί θερμά το σύλλογο για την προσφορά του αυτή.
ΠΗΓΗ www.thrakisport.gr