Σελίδες


Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Πρωταθλητής χειμώνα ο Έβρος Σουφλίου

Πρωταθλητής χειμώνα ο Έβρος Σουφλίου


Μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Σουφλίου, ο τοπικός Έβρος νίκησε στο τάι μπρέικ τον Ερμογένη Ξάνθης και αναδείχθηκε πρωταθλητής χειμώνα με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Η Εβρίτικη ομάδα κατέκτησε σχετικά εύκολα τα δύο πρώτα σετ με 25-16 και 25-18. Ενώ όμως όλα έδειχναν ότι πάμε για εύκολη επικράτηση της πρωτοπόρου ομάδας, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με ανεβασμένη απόδοση σε σερβίς, υποδοχή και μπλοκ να ισοφαρίσουν, κατακτώντας τα δυο επόμενα με 18-25 και 22-25.

Το παιχνίδι μοιραία οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ και εκεί το Σουφλί μετά από ένα γκραν γκινιόλ σετ, το κατέκτησε με 17-15 κερδίζοντας τον αγώνα με 3-2 έπειτα από σχεδόν δυόμισι ώρες παιχνιδιού. Ετσι ο Έβρος εκμεταλλεύθηκε το υποχρεωτικό ρεπό της ΑΕ Κομοτηνής και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας, κλείνοντας ως πρώτος τον πρώτο γύρο.

Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής η Καβάλα έκανε ένα εύκολο πέρασμα από την Σέρρες 94′ και κέρδισε το απόγευμα της Κυριακής με 0-3, παίρνοντας ένα εύκολο τρίποντο. Έτσι, μετά και την ολοκλήρωση της πέμπτης αγωνιστικής με όλες τις ομάδες να έχουν κάνει ρεπό, η βαθμολογία σε τέσσερις αγώνες για κάθε σύλλογο έχει ως εξής:

1. Έβρος Σουφλίου 10
2. ΑΕ Κομοτηνής 9
3. Καβάλα 7
4. Ερμογένης Ξάνθης 4
5. Σέρρες 94′ 0
ΠΗΓΗ www.volleynews.gr