Σελίδες


Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Αυτόγραφα και Δώρα της Forthnet πριν το ντέρμπι Εθνικού-Ολυμπιακού

Δώρα της Forthnet πριν το ντέρμπι Εθνικού-Ολυμπιακού

Με το ντέρμπι μεταξύ του Εθνικού και του Ολυμπιακού στην Αλεξανδρούπολη να πλησιάζει, στην ακριτική πόλη διοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων με την βοήθεια και των χορηγών του Εθνικού.

Το Κατάστημα Forthnet στην Αλεξανδρούπολη δίνει την ευκαιρία στους φίλους του βόλεϊ να δουν από κοντά τα αστέρια της ομάδας της πόλης μας και του Ολυμπιακού και παράλληλα να κερδίσουν εισιτήρια για τον αγώνα των δύο ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού:
«Με αφορμή το ντέρμπι Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ολυμπιακός για την 11η αγωνιστική της Volley League, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 17:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports 3, παίκτες και από τις δύο ομάδες θα παρευρίσκονται στις 11:00 το πρωί της ίδιας ημέρας, στο Κατάστημα Forthnet στην Αλεξανδρούπολη (Λεωφόρος Δημοκρατίας 39).

Τα αστέρια των δύο συλλόγων θα υπογράψουν αυτόγραφα, θα μοιράσουν αναμνηστικά δώρα και παράλληλα θα φωτογραφηθούν με τους φίλους του αθλήματος που θα παραβρεθούν στην εκδήλωση. Επίσης, όσοι επισκεφθούν το Κατάστημα Forthnet στην Αλεξανδρούπολη θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό και να κερδίσουν εισιτήρια για τον αγώνα που μαγνητίζει το ενδιαφέρον των φίλων του βόλεϊ.

Μην χάνετε στιγμή! Επισκεφθείτε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 11:00 το Κατάστημα Forthnet στην Αλεξανδρούπολη και ελάτε να μοιραστείτε μοναδικές στιγμές με τους βολεϊμπολίστες των δύο ΤΑΠ και ίσως να είστε εσείς ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν εισιτήρια για το ματς των δύο ομάδων».