Σελίδες


Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ

Το καλό ξεκίνημα της Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό δεν είχε συνέχεια με τον ΠΑΟΚ αλλά το απόγευμα της Τετάρτης (17,00) οι «Πόντοι» υποδέχονται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που ακόμα έχει τις δάφνες για την ιστορική νίκη επί του Ολυμπιακού. Ο Εμερσον Ισαχάρ επιτέλους μπαίνει στη διάθεση του προπονητή της Καλαμαριάς Χρήστου Πάτρα ο οποίος δήλωσε:...
«Η αναμέτρηση με τον Εθνικό είναι από τα ματς που θα κρίνουν την παραμονή μας. Είναι σημαντικό μας αλλά δεν είναι και τελικός. Στόχος μας να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο την έδρα μας. Σεβόμαστε τον Εθνικό και δεν νίκησε τυχαία τον Ολυμπιακό».

Μεθυσμένη πολιτεία ήταν τις τελευταίες ημέρες ο Εθνικός αλλά ο Γιάννης Ανδρεάδης προσπαθεί να προσγειώσει τους παίκτες του.
«Έχουμε βγάλει από το μυαλό μας τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Για να έχει συνέχεια και για να πιέσει τόπο πρέπει να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στην Καλαμαριά. Η ψυχολογία μας είναι καλή, δεν έχουμε προβλήματα και για να πετύχουμε το στόχο μας πρέπει να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε και μακριά από την Αλεξανδρούπολη».

ΠΗΓΗ : http://www.volleynews.gr/