Σελίδες


Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ!!!


ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ISS Πολίχνης 3-1 (25-16, 25-16, 20-25, 25-23).


Σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, , ο Εθνικός επικράτησε του Επίκουρου Πολίχνης παίρνοντας το τρίποντο, κάνοντας μια νίκη που θα του επιτρέψει να πραγματοποιήσει τους στόχους του. Είναι η τρίτη νίκη της ομάδας μας στην έδρα της και δύσκολα πια θα περάσει ομάδα από την Αλεξανδρούπολη.

Μεγάλη εμφάνιση, μεγάλος κόσμος, μεγάλη ατμόσφαιρα για άλλη μια φορά μέσα στο κλειστό της πόλης.
Σε μια μέρα με καταρρακτώδη βροχή και με ντέρμπι στο ποδόσφαιρο (ΑΕΚ-Ολυμπιακός), το γήπεδο ήταν κατάμεστο για άλλη μια φορά, με θεατές που γνωρίζουν να παρακολουθούν βόλλεϋ.

Εντυπωσιακοί όλοι οι παίκτες του Εθνικού αλλά θα πρέπει να σταθούμε στην θαυμάσια απόδοση του νεαρού πασαδόρου, Γιάννη Γεωργιάδη, που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον ηρωικό αρχηγό της ομάδας Γρηγόρη Σιδηρόπουλο, ο οποίος αποχώρησε στο τέταρτο σετ υποβασταζόμενος μετά από υποτροπή σε θλάση στη γάμπα , ένας τραυματισμός που τον ταλαιπωρούσε από την αρχή του παιχνιδιού.

Οι δύο ομάδες είχαν εντυπωσιακό μπλοκ (20 ο Εθνικός, 15 ο Επίκουρος), αλλά η μεγάλη διαφορά ήταν οι 10 άσσοι του Εθνικού, με τον Ράιτς να πετυχαίνει 7 και τους οπαδούς να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του (Ιβαν) πριν απο κάθε σερβίς που εκτελούσε.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ανδρεάδης): Ράιτς 20, Κουμεντάκης 9, Σιδηρόπουλος 1, Γραμματικάκης 7, Τέσιτς 6, Αλ Ναμπχάν 16, Κωνσταντινίδης -λ 75% υπ. - 54% άριστες) / Γεωργιάδης, Δαλακούρας Κ.

ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ISS (Χαριτωνίδης): Χαριτωνίδης 4, Κρουζάγεφ 13, Γκιρτζίκης 7, Κυριακίδης 3, Βοϊνέα 10, Ντίαζ 4, Βλασακίδης -λ 80% υπ. - 50% άριστες / Ντίνας 4, Μορέλο 12, Παράσογλου

Η ΛΕΣΧΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΝΕΡΓΑ
ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΟ ΤΗΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.