Σελίδες


Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ενημέρωση για την... αναστολή



Ολοκληρώθηκαν οι επαφές που είχε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ κ. Παντελής Ταρνατόρος και μέλη του ΔΣ της Ένωσης στην Θεσσαλονίκη με φορείς του αθλήματος. Στις συναντήσεις εκτός του προέδρου παραβρέθηκαν ο Β' αντιπρόεδρος της Ενωσης κ. Παϊσιάδης, ο πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλήματος (και μέλος του ΔΣ) κ. Παπαδόπουλος, το μέλος του ΔΣ της ΕΣΑΠ (και της ΕΟΠΕ) κ.Μανωλόπουλος.
Αρχικά ο κ.Ταρνατόρος παρέθεσε συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης, αναλύοντας την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στις ομάδες - μέλη της ΕΣΑΠ και επιβεβαίωσε ότι εάν μέχρι την 1η Δεκεμβρίου η ΕΣΑΠ δεν έχει κάτι συγκεκριμένο από την Πολιτεία για το θέμα της επιχορήγησης, τότε θα εφαρμοστεί η απόφαση του ΔΣ για αναστολή του πρωταθλήματος.
Ακολούθως ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΑΠ είχαν διαδοχικές συναντήσεις με τους προπονητές και αρχηγούς των ομάδων της Θεσσαλονίκης (με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τα φαινόμενα βίας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου), αλλά και με τον πρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ κ.Κάλλη και τους διαιτητές της λίστας Volleyleague από την Θεσσαλονίκη, με τους οποίους συζητήθηκε η εφαρμογή του πειθαρχικού δικαίου που διέπει το πρωτάθλημα της Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011.

πηγή : http://www.volleynews.gr/