Σελίδες


Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Δύσκολο το παιχνίδι στην Αλεξανδρούπολη


Κιτσαντάς: «Δύσκολο το παιχνίδι στην Αλεξανδρούπολη»


Στο παρελθόν ανήκει πλέον το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την ομάδα της ΕΑΠ Λουξ η οποία πλέον έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που θα γίνει στις 10 Νοεμβρίου.
Ο κεντρικός της Πατρινής ομάδας, Γιώργος Κιτσαντάς, είπε: «Αφήνουμε πίσω μας το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και πλέον κοιτάζουμε το παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης το οποίο σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο αφού ο αντίπαλος μας είναι πολύ δυνατός ειδικότερα μέσα στην έδρα του. Παρολαυτά, θα επιδιώξουμε να πραγματοποιήσουμε καλή εμφάνιση και να πάρουμε τη νίκη».
Στο αγωνιστικό μέρος, οι παίκτες της ΕΑΠ Λουξ ξεκίνησαν την Παρασκευή την προετοιμασία τους κάνοντας προπόνηση το απόγευμα και το ίδιο πρόγραμμα υπάρχει για το Σάββατο.
Ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Χριστόπουλος έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του εκτός από τον Ροντρίγκο Μοράες ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και ήδη έχει ξεκινήσει πρόγραμμα αποθεραπείας. Η κατάσταση της υγείας του Βραζιλιάνου, θα επανεκτιμηθεί την Δευτέρα.
πηγή : liberovolley11.blogspot.com