Σελίδες


Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Στο μικροσκόπιο

Πολλά και σημαντικά γεγονότα είχαμε την τέταρτη αγωνιστική

Δεν ξέρω αν πρέπει να σταθώ στο 4Χ4 του εκπληκτικού ΠΑΟΚ ή στη νίκη "σωτηρίας" του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ή την "παρθενική" νίκη του Ολυμπιακού.
Ως μεγαλύτερο επίτευγμα θεωρώ την νίκη του Εθνικού επί της "ακριβής" σε ρόστερ ....και άθλιας αγωνιστικά ΕΑΠ..Του Ακρίτες οι περισσότεροι τους θεωρούσαμε "ξεγραμμένους" και να παλεύουν για την παραμονή τους ,αλλά με δύο σπουδαίες νίκες επι του νταμπλούχου Ολυμπιακού και της "αστραφτερής" -οικονομικά ΕΑΠ ο Ανδρεάδης "καθάρισε την μπουγάδα" και κοιτάει απο ψηλά.

Αντίθετα η "προβληματική" ΕΑΠ του Χριστόπουλου,ψάχνει τα κομμάτια της.Με μόνο μία νίκη και αυτή επι του Πανελληνίου (έχασε και σετ) βάζει τον Ρογδάκη σε σκέψεις για τις ικανότητες του κουμπάρου του.Η επόμενη αγωνιστική θα είναι εφιαλτική για τους Πατρινούς που υποδέχονται τον Ηρακλή.

O ΠΑΟΚ με "καρδιά νικητή" πέτυχε την 4η συνεχόμενη νίκη του στο "ελ κλάσικο" της Θεσσαλονίκης παρουσία των οπαδών του για τους οποίους θα πληρώσει πρόστιμο αφού "σέρβιραν" στους αντιπάλους τους ρολά χαρτοταινίες με ....παγάκια.Οι διαιτητές διέκοψαν το παιγνίδι για να γίνουν συστάσεις ,ο "εκφωνιτής" ήταν εξαφανισμένος έγιναν και άλλα περίεργα που λειτούργησαν σε βάρος της ομάδας τους αφού τους "έκοβαν"τον ρυθμό αλλά τα "παιδιά" έμαθαν κάτι τις από βόλεϊ και θα είναι στο άλλο παιγνίδι πιο προσεκτικοί.Στις "φωνές" του ΄Αρη οι υπεύθυνοι της ομάδας απάντησαν πως στα Βασιλικά είχαν "πέσει" κροτίδες (ήταν αλήθεια) και έτσι αναμένεται να υπάρχει ενδιαφέρον στο παιγνίδι του δεύτερου γύρου.

Ο Αρης με τους Ελληνες "μαχητές" που προσπάθησαν να αυτοδιαφημιστούν οι ίδιοι οι παίκτες του μάλλον έδειξε που είναι η "οροφή" Αυτές είναι οι δυνατότητες τους και τόσο μπορούν και παίζουν.Το παιγνίδι βέβαια δεν έγινε κάτω από ιδανικές συνθήκες ,αλλά ποτέ όλα δεν είναι ιδανικά.Εκείνο που θα πρέπει να αποφασίσουν όλοι και η ΕΣΑΠ είναι αν θέλουν κόσμο,έστω αυτόν τον κόσμο στο γήπεδο,ή άδειες εξέδρες.

Λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα ο Ηρακλής στο άνετο και ξεκούραστο κέρδισε και την "λίγη" Καλαμαριά και το μυαλό τους τώρα είναι πρώτα στην Πάτρα και μετά στην υποδοχή που θα ετοιμάσουν στον Ρουμελιώτη στη Μίκρα.

Η Καλαμαριά δεν περίμενε αυτό το παιγνίδι να διακριθεί ,αλλά όσο κερδίζει ο Εθνικός τόσο θα βουλιάζει ο Απόλλωνας,καθώς η μεταξύ τους διαφορά θα μεγαλώνει.Παιγνίδι τελικός είναι το επόμενο της ομάδας του Πάτρα με τη Κηφισιά.

Η Λαμία συνέχισε το σερί της,δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με τον Πανελλήνιο.

Αντίθετα οι "Ολυμπιονίκες" έχουν μπεί στον μονόδρομο που οδηγεί στην Α2

Επιτέλους για τον Ολυμπιακό νίκη !!!! που έσπασε το αρνητικό σερί στο Ζηρίνειο.Στο περιθώριο του αγώνα η αστυνομία ματαίωσε προγραμματισμένο ραντεβού φιλάθλων στα Βόρεια προάστια.

Η Κηφισιά με το μυαλό στην Καλμαριά θεωρεί πως η ήττα δεν θα κοστίσει ,αλλά ο Δρίκος έτσι για να του 'βρίσκεται" γκρίνιαξε για τη διαιτησία .. για να τον "προσέξουν" αν χρειαστεί......

Οι απλήρωτοι παίκτες του Παναθηναϊκού μπορεί να περίμεναν να ακούσουν τα νέα απο το δ.σ. του ερασιτέχνη ΠΑΟ αλλά έκαναν το καθήκον τους ως επαγγελματίες αν και αντιμετωπίζονται ως ερασιτέχνες.

Ο νεοφώτιστος Επίκουρος κέρδισε εμπειρίες καθώς δεν ήταν από τα παιγνίδια που τον ενδιέφεραν αλλά κάποια στιγμή ο Χαριτωνίδης θα πρέπει να απαιτήσει από τους παίκτες του να γίνουν μαχητές αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική που υποδέχονται τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στην ΠΑΟΚρατούμενη Πολίχνη

πηγή : liberovolley11.blogspot.com