Σελίδες


Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η Γ.Ε.Α ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ



Με το δεξί ξεκίνησε τις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας καθώς επικράτησε εντός έδρας με 3-0 (25-23, 25-16, 25-14) της ΓΕ Αλεξανδρούπολης στο μεγάλο ντέρμπι του Έβρου…
Με χαμόγελα, τρίποντο και αισιοδοξία ξεκίνησε η νέα αγωνιστική περίοδος για τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας.
Οι «πράσινοι» του Έβρου παρουσία 500 και πλέον φίλων τους που έδωσαν το παρόν στο νέο κλειστό επικράτησαν με 3-0 της ΓΕ Αλεξανδρούπολης και έδειξαν θετικά στοιχεία κατά το πρώτο τους αγώνα.
Οι παίκτες του Μπάμπη Σταματόπουλου βρήκαν αντίσταση από τους «κιτρινόμαυρους» μόνο στο πρώτο σετ του αγώνα όπου και το κατέκτησαν με 25-23 κάνοντας λιγότερα λάθη από τους φιλοξενούμενους.
Στη συνέχεια οι «πράσινοι» πιέζοντας από την γραμμή του σερβίς και με πολύ καλό μπλοκ κατάφεραν με τα εύκολα 25-16 και 25-14 να φθάσουν στο 3-0 και το πρώτο τρίποντο του πρωταθλήματος.
Στα ευχάριστα της αναμέτρησης η αθρόα προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο, μιας η διοίκηση του ΑΟΟ είχε δώσει πανηγυρικό χαρακτήρα στην αναμέτρηση.
Έτσι παρουσία 500 φιλάθλων και υπό τους ήχους μουσικής από dj και cheerleaders’ πριν το πρώτο σερβίς παρουσιάστηκαν τα τμήματα υποδομής των «πρασίνων», δημιουργώντας μια ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα.