Σελίδες


Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

''Χωρίς άγχος στην Αλεξανδρούπολη''

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ της ΕΑΠ Λουξ η οποία το απόγευμα (19.00) της Τετάρτης, θα παίξει εκτός έδρας με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής ΟΠΑΠ.


Ο πασαδόρος της ΕΑΠ Λουξ, Μάκης Λαμπρόπουλος, δήλωσε: «Το παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης είναι πολύ δύσκολο, παίζουμε με μια ομάδα η οποία στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε πολύ καλή εμφάνιση για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Αυτό που θα προσπαθήσουμε εμείς είναι να παίξουμε χωρίς άγχος και να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες μέσα στο γήπεδο».

Στο αγωνιστικό μέρος, οι παίκτες της ΕΑΠ Λουξ θα συνεχίσουν την Δευτέρα (8/11) την προετοιμασία τους κάνοντας διπλή προπόνηση από την οποία απουσίαζε ο ακραίος Ροντρίγκο Μοράες ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του (διάστρεμμα) από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Τρίτη και στη συνέχεια θα αποφασιστεί αν θα βρίσκεται στην αποστολή της ΕΑΠ Λουξ η οποία θα αναχωρήσει για την Αλεξανδρούπολη.
πηγή :liberovolley11.blogspot.com