Σελίδες


Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Έντονη η δραστηριότητα της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης

Έντονη δραστηριότητα αρχίζει και αναπτύσσει η νεοϊδρυθείσα Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης, σκοπός της οποίας είναι η συσπείρωση του κόσμου της πόλης για το καλό και την πρόοδο του αθλήματος που τόσο πολύ την έχει δοξάσει. Πριν από λίγα 24ωρα εγκρίθηκε το καταστατικό της και έτσι οργανώνεται η Γενική Συνέλευση των μελών της προκειμένου να εκλεγεί το τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο.

Την Κυριακή αρκετά μέλη της Λέσχης έδωσαν το παρόν στη Θεσσαλονίκη όπου και παρακολούθησαν τον αγώνα του Εθνικού με τον Αρη στο γήπεδο των Βασιλικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη εβδομάδα, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παράθεσης δείπνου εκ μέρους της Λέσχης Πετοσφαίρισης στην ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Μέσα σε ένα χαλαρό και ευχάριστο κλίμα, τα μέλη της Λέσχης είχαν την χαρά να βρεθούν κοντά με τους αθλητές και τους ανθρώπους της ομάδας του Εθνικού και να δείξουν την αγάπη τους στο Βόλλεϋ και ιδιαίτερα στο τμήμα του συλλόγου που χρόνια τώρα κάνει υπερήφανους τους φιλάθλους της πόλης.

Από την μεριά τους, οι αθλητές, οι προπονητές και η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του Εθνικού, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με τα μέλη της Λέσχης για την προσπάθεια που γίνεται με γνώμονα το καλό και την πρόοδο του Βόλλεϋ της Αλεξανδρούπολης. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση δέχθηκαν την πρόσκληση και χάρηκαν το γεύμα και τη συνάντηση οι αθλητές του Εθνικού. «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της Λέσχης Φίλων Βόλεϊ για την όμορφη βραδιά. Νιώσαμε όλοι πολύ όμορφα. Αυτές οι συναντήσεις είναι πολύ χρήσιμες και αισθανόμαστε ότι όσο περισσότεροι άνθρωποι είναι κοντά στο άθλημα και νοιάζονται για αυτό, τότε μπορούν να υπάρχουν καλά αποτελέσματα και μέλλον» θέλησε να μας πει εκ μέρους των παικτών του Εθνικού ο αρχηγός, της ομάδας Γρηγόρης Σιδηρόπουλος.


Πηγή : thrakisport.gr
Συντάκτης: Γιώργος Πανταζίδης