Σελίδες


Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Καταγγελία Εθνικού...

Ανακοίνωση - καταγγελία για τη διαιτησία των Γεωργιάδη, Καραμπαλάση στην αναμέτρηση Απόλλωνας Καλαμαριάς – Εθνικός Αλεξανδρούπολης για την 3η αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ Α1 ανδρών εξέδωσε το ΤΑΑ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στη χθεσινή συνάντηση της ομάδας μας με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, έχουμε να καταγγείλουμε τα εξής

Σε έναν αγώνα όπου και οι δύο ομάδες διαφημίζουν πραγματικά το βόλλεϊ, ο Α' διαιτητής κος Γεωργιάδης κατάφερε με τα σφυρίγματά του να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής της συνάντησης, προκαλώντας εκνευρισμό σε πολλές στιγμές στους αθλητές και των δύο ομάδων.

Και ενώ σε τρεις περιπτώσεις που σφύριξε «πιαστή» μπαλιά στην ομάδα του Απόλλωνα, είχε έντονες διαμαρτυρίες και συζητήσεις με τους παίκτες και τον προπονητή για τα συγκεκριμένα σφυρίγματα , στη μοναδική στιγμή που διαμαρτυρήθηκε ο Κουμεντάκης και σε ένα καθοριστικό σημείο του αγώνα, εξάντλησε όλη την αυστηρότητα του και έβγαλε αβίαστα τη μοναδική κίτρινη κάρτα του αγώνα στον αθλητή μας με αποτέλεσμα αντί το σκορ να γίνει 24-20 υπέρ της ομάδας μας, να μετατραπεί σε 23-22.
Φαίνεται πως ο κος Γεωργιάδης αγνοεί πως στις σπουδαιότερες αρμοδιότητες του διαιτητή είναι να κρατάει με τη στάση του την ηρεμία των αθλητών και όχι να τους προκαλεί εκνευρισμό με ανάποδα σφυρίγματα.

Θα πρέπει να γίνει κάτι με το θέμα των διαιτητών διότι από ότι φαίνεται φέτος θα γίνονται πολλές δυνατές και αμφίρροπες αναμετρήσεις και θα πρέπει αυτοί να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε την ομάδα της Καλαμαριάς για τη δίκαιη όπως εξελίχθηκε νίκη της.


Μ.Γ.Σ "Εθνικός Αλεξανδρούπολης"
4-11-2010


*Nα σημειωθεί πως στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές σημείωσαν πως δέχτηκαν φραστική επίθεση από τον Β΄προπονητή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ιπποκράτη Δήμητσα ο οποίος είπε: «Δεν έχετε ... να σφυρίξετε έτσι σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό».


ΠΗΓΗ : http://www.volleynews.gr/