Σελίδες


Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

«Αγεωγράφητοι στην ΕΟΠΕ»

Β΄ΑΝΔΡΩΝ: ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΖΗΣΗΣ
«Αγεωγράφητοι στην ΕΟΠΕ»
Μπορεί ο ΑΟ Πρέβεζας να ξεκίνησε με νίκη τον 2ο όμιλο της Β΄Εθνικής Ανδρών αλλά στη διοίκηση και στην τεχνική ηγεσία υπάρχουν μεγάλα παράπονα επειδή η ομάδα τοποθετήθηκε σε έναν όμιλο όπου χρειάζεται να κάνουν τεράστιες μετακινήσεις. «Ταξιδέψαμε αυθημερόν στην Καλαμάτα και φτάσαμε στο γήπεδο στις...
14.45, ενώ το ματς ξεκίνησε στις 16.00. Φύγαμε από την Πρέβεζα στις 07.30 το πρωί και κάναμε μόνο μια ώρα στάση στην Κυπαρισσία για φαγητό! Τι είναι αυτά τα πράγματα; Τέτοιο Πρωτάθλημα θέλουν να δημιουργήσουν στην ΕΟΠΕ; Μάλλον είναι αγεωγράφητοι! Δεν ξέρουν τι σημαίνει Ελλάδα, ποια είναι η Εγνατία, ποια γεωγραφικά διαμερίσματα ενώνει και τι συνθήκες επικρατούν στο οδικό δίκτυο», δήλωσε στην «athlisi.com» ο προπονητής της Πρέβεζας Πολύκαρπος Ζήσης και πρόσθεσε:
«Καλύτερα να παίζαμε στην Αλβανία , παρά στην Καλαμάτα. Πιο γρήγορα θα είχαμε φτάσει. Αυτά, τώρα, θέλω να τα γράψετε, βάζοντας στο τέλος την υπογραφή μου. Αναρωτιέμαι, γιατί δε μας άφηναν τα αρμόδια όργανα στον Βόρειο όμιλο να φτάνουμε σε μια ώρα στη Θεσσαλονίκη;», αναρρωτήθηκε ο Πολύκαρπος Ζήσης και πρόσθεσε:
«Το Σάββατο το πρωί, αναγκαστήκαμε να βάλουμε τους νεαρούς παίκτες σε τρία ιδιωτικά αυτοκίνητα και σ’ ένα μικρό πούλμαν, ώστε να ταξιδέψουν στην Καλαμάτα, καθώς δεν είχαμε την οικονομική δυνατότητα να ναυλώσουμε όχημα. Τα παιδιά διάβαζαν στο δρόμο και αφού έκλεισαν τα βιβλία τους, έβαλαν την κατάλληλη ενδυμασία για να παίξουν βόλεϊ. Το καταλαβαίνεται αυτό;».
Τραυματίστηκε ο Καλατζής
Κατά τη διάρκεια του 3ου σετ με τη ΓΕΜ ο λίμπερο του Α.Ο Πρέβεζας, Καλατζής, τραυματίστηκε στο σαγόνι, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο της Καλαμάτας
Στον αγώνα με την ΓΕΜ ο Μπέλος χρησιμοποιήθηκε ο πασαδόρος, ως διαγώνιος αγωνίστηκε ο Μάντζιος, ενώ στις θέσεις των ακραίων αγωνίστηκαν οι Ντελής και Δημήτρης Ζήσης. Ως κεντρικοί, χρησιμοποιήθηκαν οι Βασίλης Ζήσης και Άγγελος Μανέτας και ως λίμπερο ο Καλατζής. Κατά τη διάρκεια του ματς, ο κ. Ζήσης έδωσε χρόνο συμμετοχής στον κεντρικό Σκεύη.
Πηγή: athlisi.com