Σελίδες


Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Σερβίς στην Β΄Εθνική

Ανοίγει το προσεχές Σάββατο 27 Νοεμβρίου, η  αυλαία του πρωταθλήματος της  Β΄ Εθνικής Ανδρών. Πρόκειται για ένα  πρωτάθλημα, που μπορεί να χαρακτηριστεί κάλλιστα ταλαιπωρημένο, καθώς μετά από διαβουλεύσεις και συζητήσεις επί συζητήσεων, καταλήξαμε σε...
πρωτάθλημα λίγων ομάδων στον εκάστοτε όμιλο. Ένα πρωτάθλημα που για να ξεκινήσει, έπρεπε να Χειμωνιάσει, ενώ οι προετοιμασία των περισσοτέρων ομάδων ξεκίνησε τέλη Αυγούστου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όλοι οι προπονητές να έχουν προβλήματα και να μην μπορούν να δουλέψουν όπως θέλουν όπως και να κρατήσουν το ενδιαφέρον των αθλητών τους σε υψηλά επίπεδα. Τα παράπονα όλων των σωματείων είναι πολλά, αλλά είναι καλύτερο να αφήσουμε τις κόντρες εκτός, και να περάσουμε στην... δράση, καθώς οι ομάδες των τριών ομίλων είναι έτοιμες για δυνατά σέρβις και πολλά μπλοκ...
1ος όμιλος
Όλα τα παιχνίδια στην Αθήνα
Ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο κλειστό της Δραπετσώνας, που ο Εθνικός του Ματθαίου Φορτούνα, θα υποδεχτεί τον Ιωνικό. Στο Μοσχάτο θα ταξιδέψει η Φθία, για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Τέλος, ο ιστορικός Πανιώνιος, υποδέχεται την ομάδα των Χανίων, που ευελπιστούν σε ένα καλό ξεκίνημα.
Το πρόγραμμα αναλυτικά:
Σάββατο - 27/11/2010: Μοσχάτου 18.00/ Μοσχάτο - Φθία
Σάββατο - 27/11/2010: Δραπετσώνας 20.30/ Εθνικός - Ιωνικός
Κυριακή - 28/11/2010: Ν.Σμύρνης 16.00/ Πανιώνιος - Χανιά
2ος όμιλος
Ντέρμπι στην Πάτρα
Με την αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στην Ολυμπιάδα Πατρών και την ομάδα του Πανερυθραϊκού, ανοίγει η αυλαία στο πρωτάθλημα της Β εθνικής στον 2 όμιλο. Σημαντική αναμέτρηση είναι και αυτή στο κλειστό της Τέντας, όπου και η ομάδα της Μεσσηνίας, υποδέχεται την πάντα υπολογίσιμη ομάδα της Πρέβεζας. Τέλος, η Παλλήνη, υποδέχεται την ομάδα του Απόλλων με τους γηπεδούχους να είναι το φαβορί.
Σάββατο 27/11/2010 Παλλήνης 19.00 Παλλήνη - Απόλλων
Σάββατο 27/11/2010 Τέντας 16.00 ΓΕ Μεσσηνίας - Πρέβεζα
Σάββατο 27/11/2010 Ολυμπιάδος 19.00 Ολυμπιάδα Πατρών - Πανερυθραϊκός
3ος όμιλος

Φαβορί η Ορεστιάδα, αουτσάιντερ ΜΕΝΤ και Μέγας
Η ομάδα των Σερρών, κάθε χρόνο εκμεταλλεύεται στο έπακρον την δύναμη της έδρα της και αυτό είναι που θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει και κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο, στο ντεμπούτο του Γιώργου Καραβιδόπουλου στο πάγκο του Μέγα. Οι νεοφώτιστες ομάδες της κατηγορίας, ΜΕΝΤ και Αρίων, συγκρούονται, στο κλειστό της Τούμπας, με την νεανική και ταλαντούχα ομάδα του Σπύρου Γκολίτση, να παρουσιάζεται ως το μεγάλο φαβορί στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στο ντέρμπι του Έβρου, η ομάδα της Ορεστιάδας, υποδέχεται τον σύλλογο της ΓΕ Αλεξανδρούπολης, με τον προπονητή των φιλοξενουμένων κο Γιαννακόπουλο, να έχει ως στόχο της ομάδας του για την φετινή χρονιά την σωτηρία στην Β Εθνική, εναντίθεση με την ομάδα της Ορεστιάδας, που θέλει να κερδίσει το εισιτήριο που θα την οδηγήσει στην Α2. Τέλος, στα Ιωάννινα για να αντιμετωπίσει την Φ.Ε.Ι, θα ταξιδέψει η ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Γιάννη Κυλίτση είναι το απόλυτο φαβορί για να αποχωρήσει από την Ήπειρο με τους βαθμούς της νίκης.

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010:
19.30: Γ.Ε.ΣΕΡΡΩΝ-ΜΕΓΑΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
17.30: Φ.Ε.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΕΛΠΙΔΑ  ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
19.30: ΜΕΝΤ-ΑΡΙΩΝ
19.00: ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ-Γ.Ε.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ


πηγή : http://www.volleynews.gr/