Σελίδες


Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Αγώνες και το μεσημέρι!

Στο πλαίσιο των περικοπών που αποφάσισε πρόσφατα η Ολομέλεια των ΤΑΑ και μάλιστα στη συνεδρίαση που έγινε στην Αλεξανδρούπολη η ΕΣΑΠ έστειλε στο ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης προσχέδιο για να γίνονται οι εντός έδρας αγώνες νωρίς το Σάββατο και οι εκτός έδρας ακόμα και μεσημέρι όπως έχει καθιερώσει το μπάσκετ!...
Πιο συγκεκριμένα οι αγώνες που θα γίνονται στην Αλεξανδρούπολη με φιλοξενούμενες ομάδες που φτάνουν αεροπορικώς από την Αθήνα να αρχίζουν το αργότερο μέχρι τις 4μ.μ. ώστε η φιλοξενούμενη ομάδα λόγω κόστους να μην κάνει και δεύτερη διανυκτέρευση και να προλαβαίνει την πτήση επιστροφής για Αθήνα. Οσο για τους εκτός έδρας αγώνες του Εθνικού προκειμένου να προλαβαίνει η αποστολή της ακριτικής ομάδας να επιστρέφει εγκαίρως στη βάση της με την τελευταία πτήση της ημέρας από Αθήνα για Αλεξανδρούπολη υπάρχει πρόταση να αρχίζουν οι αγώνες το αργότερο στις 2μ.μ. το Σάββατο ή, την Κυριακή.
Στη διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολη υπάρχει προβληματισμός. Από τη μία πλευρά υπολογίζουν πως θα έχουν σημαντικά οφέλη από τα εκτός έδρας παιχνίδια αλλά από την άλλη θεωρούν ακατάλληλη την ώρα έναρξης 4μ.μ αφού η ζωή στην ακριτική πόλη δεν έχει σχέση με αυτή της Αθήνας και θεωρούν πως δεν θα μπορούν να μαζεύουν κόσμο στο γήπεδο με αποτέλεσμα να αποδυναμωθεί η έδρα τους.

ΠΗΓΗ : http://www.volleynews.gr/