Σελίδες


Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Εθνικός και Original κοντά στη μάχη του «Γκόγκου»



Εθνικός και Original κοντά στη μάχη του «Γκόγκου»
Τη δική του μάχη δίνει στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης ο Γιώργος Φωτιάδης. Ο «Γκόγκος», όπως είναι και το παρατσούκλι του από τους φίλους του, είναι ένας από τους νεότερους, πιο πιστούς και αγαπητούς φιλάθλους της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, αφού εδώ και χρόνια δεν λείπει από κανέναν αγώνα αλλά και ούτε καν από προπόνηση. 
Εδώ και λίγες ημέρες, ο 20χρονος Γιώργος και η οικογένεια του δίνουν το δικό τους αγώνα για επιβίωση, περνούν το δικό τους Γολγοθά. Ο «Γκόγκος» αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα με την υγεία του, αν και οι γιατροί του αισιοδοξούν όπου θα  τα καταφέρει και πάλι. Οι επεμβάσεις και η ιατρική περίθαλψη απαιτούν μεγάλο κόστος και η οικογένεια του Γιωργάκη, αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες στο να ανταποκριθεί στα έξοδα. 

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης το ΤΑΑ Εθνικός αποφάσισε το 50% των εισπράξεων του αγώνα Εθνικός - Μίλωνας να δοθεί άμεσα στην οικογένεια του Γιώργου για την οικονομική της στήριξη. Και πράγματι, ο κόσμος ανταποκρίθηκε σε αυτό το κάλεσμα, αφού ακόμη και οι κάτοχοι καρτών διαρκείας έκοψαν αυτή τη φορά εισιτήριο για τη στήριξη της πρωτοβουλίας αυτής.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, η Original 21 Αλεξανδρούπολης καλεί τα μέλη της και τον φίλαθλο κόσμο το βράδυ της Δευτέρας στο El Gato Negro σε μια βραδιά στήριξης στον «Γκόγκο», ενώ το καφέ - μπαρ ανακοίνωσε πως θα διαθέσει τις εισπράξεις της βραδιάς για το σκοπό της ενίσχυσης της οικογένειας του Φωτιάδη.  

Να θυμίσουμε ότι ο πατέρας του νεαρού είναι ο Ηλίας Φωτιάδης, ο γνωστός κινηματογραφιστής, κάτοχος του τελευταίου σινεμά της πάλαι ποτέ πόλης του κινηματογράφου. Ευχές και από εμάς η περιπέτεια να είναι προσωρινή...
πηγη www.thrakisport.gr