Σελίδες


Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ''ΓΚΟΓΚΟ''



Την Πέμπτη 14/2/2013, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης.
Το διοικητικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο, κατά την διάρκεια της τελευταίας προπόνησης του Εθνικού την παραμονή του ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό.
Στα πλαίσια των δράσεων της Λέσχης συζητήθηκαν θέματα ημερήσιας διάταξης.

Οι αποφάσεις του Δ.Σ. ήταν :

1. Οι ετήσιες συνδρομές των μελών της Λέσχης να διατεθούν αυτούσιες στον νεαρό φίλαθλο Γιώργο Φωτιάδη που δοκιμάζεται με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Υπενθυμίζεται ότι η ετήσια συνδρομή των μελών της Λέσχης είναι 10 ευρώ. Για την βοήθεια του αγαπητού ''Γκόγκου'' δίδεται η δυνατότητα στους φίλους του Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης να προσφέρουν και όποιο ποσό επιθυμούν πέραν της ετήσιας συνδρομής.

2. Να κατατεθεί πρόταση αναγκαίων παρεμβάσεων για την ανακαίνηση των Κλειστών Γυμναστηρίων Αλεξ/πολης. Η πρόταση θα γίνει στα πλαίσια της προσπάθειας που ξεκίνησε ο νέος πρόεδρος του Α.ΠΟ.Κ.Δ.Α. του Δήμου Αλεξ/πολης, κ.Σεφεριάδη Σάββα, για την ανακαίνηση των κλειστών γυμναστηρίων της πόλης μέσω ευρωπαϊκού προγράμματος χρηματοδότησης.

3. Να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης για εκλογές νέου Δ.Σ. που θα πλαισιωθεί με παράλληλες εκδηλώσεις για την ανάδειξη του Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης.