Σελίδες


Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Νίκι Ζελιάσκωφ : Όσο ζω, θα δίνω τα πάντα για την Ορεστιάδα


Όσο ζω, θα δίνω τα πάντα για την Ορεστιάδα

Ο παλιός αστέρας της Ορεστιάδας, Νίκι Ζελιάσκοφ, ο οποίος θα τιμηθεί απόψε από τη διοίκηση του συλλόγου για την πολυτετή προσφορά του μαζί με τους Αντώνη Τσακιρόπουλο και Γιώργο Πασαλίδη, εξέφρασε την επιθυμία να βοηθάει... όσο ζει.

Για τα συναισθήματα που του προκαλεί η επιστροφή: «Κάθε φορά που επιστρέφω στην Ορεστιάδα νιώθω σαν να έρχομαι στην πατρίδα μου. Αυτό που ζω, είναι κάτι πολύ διαφορετικό και πολύ δύσκολο να το εκφράσω. Στην Ορεστιάδα έχω πάρα πολλούς και καλούς φίλους, που πάντα χαίρομαι να βλέπω. Είναι η πόλη και η ομάδα για την οποία, ειλικρινά το λέω, θα κάνω τα πάντα για όσο ζω».

Για τη νέα καριέρα του προπονητή που έχει ξεκινήσει στη Βουλγαρία: «Είναι μία καινούρια αρχή, η οποία με χαροποιεί πάρα πολύ, καθώς δεν τη βλέπω σαν δουλειά αλλά σαν διασκέδαση. Είμαι σε έναν χώρο που λατρεύω. Σαφώς, όταν είσαι παίκτης τα βλέπεις όλα διαφορετικά, αλλά όταν κάθεσαι στον πάγκο, αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα πολύ πιο ξεκάθαρα, διαφορετικά και με μεγαλύτερη σοφία».

Για την φετινή πορεία της Ορεστιάδας: «Φέτος , η ομάδα κάνει πολύ καλή χρονιά και ίσως ήρθε η ώρα της ανόδου στην κατηγορία που ανήκει. Πραγματικά αυτή η πόλη αξίζει έναν τίτλο, καθώς είμαι σίγουρος πως η Ορεστιάδα είναι και πάλι έτοιμη με την βοήθεια όλων να ανέβει και να φτάσει και πάλι στην κορυφή».
πηγη www.volleynews.gr