Σελίδες


Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΙΩΡΓΟ ΦΩΤΙΑΔΗ!


 Ο Εθνικός ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο του Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης ότι : 
Το 50% των εσόδων του σημερινού αγώνα ΕΘΝΙΚΟΣ-ΜΙΛΩΝ θα δοθούν στην οικογένεια του Γιώργου Φωτιάδη των Blue Pistoleros που δίνει μάχη για τη ζωή του στο Ωνάσειο.
Ελάτε σήμερα όλοι στο Κλειστό και για τον Εθνικό και για τον Γκόγκο!

Ο φίλος Γιώργος Φωτιάδης με τους Blue Pistoleros 
σε εκδήλωση της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης

Ο Γιώργος Φωτιάδης ο γιός του Ηλία είναι φανατικός φίλαθλος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Σχεδόν καθημερινά βρίσκεται στο κλειστό γυμναστήριο κοντά στην ομάδα Βόλεϊ του Εθνικού, παρών (όταν βέβαια του επιτρέπει η υγεία του) στους αγώνες αλλά και στις προπονήσεις.

Σε επικοινωνία που είχε η Λέσχη Πετοσφαίρισης με τον πατέρα του Γιώργου, Ηλία, πληροφορηθήκαμε ο Γιώργος βρίσκεται με την οικογένειά στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στην Θεσσαλονίκη. Ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχει ασφάλεια για να καλύψει την εξαιρετικά δαπανηρή παραμονή για επιπλέον νοσηλεία στο Ωνάσειο (το οποίο βέβαια ευχαριστεί η οικογένεια γιατί παρείχε δωρεάν τις πρώτες μέρες της νοσηλείας του Γιώργου) 

Η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης εύχεται στον φίλο Γιώργο καλή δύναμη στον δύσκολο αγώνα που δίνει και να βρεθεί πάλι γερός κοντά μας στο γήπεδο για να υποστηρίξουμε μαζί τον αγαπημένο μας Εθνικό. 

ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ) 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ