Σελίδες


Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Αλλαγή ημέρας στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Εθνικός



Αλλαγή ημέρας στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Εθνικός
Αλλαξε η ημέρα διεξαγωγής του σημαντικότερουη ματς της 18ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ των ανδρών ανάμεσα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και τον δεύτερο της βαθμολογίας Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Αυτό ανακοίνωσε η ΕΣΑΠ, ορίζοντας το συγκεκριμένο ματς την Παρασκευή το βράδυ ώστε να μεταδοθεί τηλεοπτικά, όπως και το άλλο της ίδιας μέρας, αυτό ανάμεσα στον Ηρακλή και την Κηφισιά.

Τον αγώνα Ολυμπιακού - Εθνικού θα σφυρίξουν οι Θεροθόδωρος και Λ. Μουλά με παρατηρητή τον Βασιλειάδη. Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Βόλεϊ Λιγκ:

Παρασκευή 15/2/2013: 
18.00 Κλειστό Μίκρας: Ηρακλής - ΑΟ Κηφισιάς (NovaSports)
20.00 Ρέντη Ολυμπιακός - Εθνικός Αλεξανδρούπολης (NovaSports)
Σάββατο 16/2/2013
18.00 Κλειστό Πυλαίας: ΠΑΟΚ - Νίκη Αιγινίου
18.00 Κλειστό Μίλωνα: Μίλωνας - Φοίνικας Σύρου
19.00 Κλειστό Λαμίας: ΓΣ Λαμία - Άρης (Star Κεντρικής Ελλάδος)
19.00 Κλειστό Βόχας: Παμβοχαϊκός - Παναθηναϊκός

Για τον τρίτο όμιλο της Α2 Κατηγορίας θα διεξαχθεί η 15η αγωνιστική, με αμφότερες τις ομάδες του Έβρου να αγωνίζονται εντός έδρας. Η ΓΕΑ μετά την ήττα της στην Καρδίτσα θα φιλοξενήσει στο Κλειστό της Αλεξανδρούπολης την ΧΑΝΘ, σε έναν αγώνα που θα ξεκινήσει στις 18.00 το απόγευμα του Σαββάτου και θα τον σφυρίξουν οι Στεργιόπουλος και Κωστόπουλος. Η Ορεστιάδα μετά το ρεπό της περασμένης αγωνιστικής, παίζει στις 19.00 το βράδυ της ίδιας ημέρας στο νέο κλειστό της πόλης με αντίπαλο τον Πιερικό, σε ένα παιχνίδι που θα διευθύνουν οι Μαργαριτίδης και Γιάννης Παπαδόπουλος.

Τέλος, για την 16η αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Α2 Γυναικών, η Νίκη Αλεξανδρούπολης ταξιδεύει το Σάββατο στα Γιαννιτσά και παίζει στις 16.00 το απόγευμα με αντίπαλο τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο, έχοντας ως διαιτητές τους Κωνσταντινίδη και Γεωργιάδη.
πηγη www.thrakisport.gr