Σελίδες


Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ.Ε.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ!!


Νέα νίκη για την Γ.Ε.Α. που εξασφάλισε, σε μεγάλο βαθμό, την παραμονή της στην Α2 κατηγορία Ανδρών.
Το κλειστό γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης ήταν γεμάτο, δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι η πόλη αγαπά το Βόλεϊ και ενδιαφέρεται για όλες τις ομάδες της.
Ο προπονητής της Γ.Ε.Α., Ιπποκράτης Δήμητσας, παρέταξε ένα πολύ καλό μείγμα από ''παλιούς'' και ''νέους'' αθλητές και η ομάδα μπόρεσε και έφτασε σχετικά εύκολα στο καθαρό 3-0 απέναντι στην Χ.Α.Ν.Θεσσαλονίκης που πλέον έχει σοβαρό πρόβλημα παραμονής στην κατηγορία.
Όλοι οι παίκτες της Γ.Ε.Α. έκαναν στο γήπεδο ότι έπρεπε για την νίκη, με ηγέτη για άλλη μια φορά τον Κώστα Κίτσιο.

ΓΕ Αλεξανδρούπολης - ΧΑΝΘ 3-0 (25-19, 25-23, 25-13)


Γ.Ε.Α.(Δήμητσας Ι.) : Κίτσιος Κ., Αρχοντούδης Στ., Αμαριανάκης Γ., Χατζόπουλος Δ.,  Δημητρούδης Γ., Χριστόφας Ν., Δημητρούδης Ι.(λ), Αλεξάκης Ν., Τασάκος Γ., Παντίρης Ν., Δαλδαβερένης Τ.

ΧΑΝΘ (Σδαυκάκης): Ακριτίδης, Ντινόπουλος, Χριστόπουλος, Κατσαφλιάκας, Τσάρας, Τέζιας/ Πάντσιος Η. (λ), Δίγγας, Οικονομίδης



«Αποφύγαμε τον κίνδυνο»

Ιπποκράτης Δήμητσας (Προπονητής ΓΕΑ): «Πήραμε μια νίκη που τη θέλαμε για να αποφύγουμε τα προβλήματα σε σχέση με την παραμονή μας. Παίξαμε σοβαρά, σωστά και ήμασταν πλήρεις, χωρίς απουσίες. Ήρθε η νίκη και συνεχίζουμε στα επόμενα παιχνίδια.

«Τελικός με Γιάννενα»

Γιώργος Ακριτίδης (Πασαδόρος ΧΑΝΘ): «Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι, στο οποίο δεν τα καταφέραμε. Κοιτάμε τη συνέχεια, όπου υπάρχει το παιχνίδι τελικός με τα Γιάννενα. Ένα κρίσιμο παιχνίδι, καθώς τα Γιάννενα έχουν δυναμική στα τελευταία παιχνίδια και πήραν σημαντικούς βαθμούς. Εμείς, πρέπει να δείξουμε την ανάλογη προσοχή και να πάρουμε τους τρείς βαθμούς. Είναι δύσκολος ο δρόμος που έχουμε να διανύσουμε, μέχρι τη σωτηρία, θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να τα καταφέρουμε».