Σελίδες


Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Με Νίκη, Εθνικό αύριο τα ραντεβού των φίλων του βόλεϊ




Τον ουραγό Μίλωνα αντιμετωπίζει στην Αλεξανδρούπολη ο Εθνικός για την 17η αγωνιστική της Βόλει Λιγκ αύριο Σάββατο 9 Φεβρουαρίου. Για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέρα από την κατάκτησης των τριών βαθμών της νίκης. Μετά την δραματική ήττα στη Σύρο, κρίνεται επιτακτική ανάγκη η αξιοποίηση του παράγοντα έδρα για να διεκδικήσει και εν τέλει να εξασφαλίσει η ομάδα μια θέση στην πρώτη τετράδα.
Ο προπονητής της ομάδας Σάκης Μουστακίδης ζητά σοβαρότητα και προσοχή από τους παίκτες του απέναντι στον Μίλωνα ο οποίος και αξιόμαχος είναι το τελευταίο διάστημα αλλά και παίζει το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία. Ο Εθνικός προφανώς είναι το φαβορί της αναμέτρησης και αν αγωνιστεί όπως ξέρει και μπορεί να φτάσει εύκολα ή δύσκολα στη νίκη και τους τρεις βαθμούς
17η αγωνιστική
Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013
Γλυφάδας 17.00: Παναθηναϊκός – Λαμία
Διαιτητές: Ράπτης, Κυριοπούλου.
Σύρου 17.00: Φοίνικας Σύρου – Ηρακλής
Διαιτητές: Βουδούρης, Μουλά Ε.
Ζηρίνειο 18.30: ΑΟ Κηφισιάς – Παμβοχαϊκός
Διαιτητές: Γεωργουλέας, Ονόπας.
 Αιγινίου 17.00: Νίκη Αιγινίου – Ολυμπιακός
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Θεμελής.
Αλεξανδρούπολης 19.00: Εθνικός– Μίλωνας
Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τζεπκινλής.
 Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013
Μίκρα 17.30: Άρης – ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Καραμπέτσος, Γεωργιάδης.
Τη Δράμα υποδέχεται η Νίκη

Να δώσει συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη επί του Αρίωνα στην Πτολεμαϊδα και να καθιερωθεί στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα στοχεύει η Νίκη. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης το Σάββατο στις 4μμ φιλοξενεί στο κλειστό γυμναστήριο τον Ερμή Δράμας με στόχο τους τρεις βαθμούς. Τα χαμόγελα έχουν επιστρέψει και πάλι στα κορίτσια του Γιώργου Τεκτονίδη, η ψυχολογία είναι σε … πολύ καλά επίπεδα, οι τραυματίες Καράμπαλη και Νικολαίδου μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς και η αισιοδοξία είναι στα ύψη για μια ακόμη καλύτερη πορεία στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.
Η νίκη θέλει να επαναλάβει την εμφάνιση και το … σκορ του πρώτου γύρου όταν είχε επικρατήσει με 3-1 … Το τεχνικό τιμ και οι αθλήτριες καλούν τον κόσμο της Αλεξανδρούπολης να βρεθεί στο γήπεδο και να τις συμπαρασταθεί στην προσπάθεια που καταβάλλουν.
15η αγωνιστική 
Σάββατο 09/02/2013
Ασβεστοχωρίου, 18.30: Νέα Γενεά - Επίκουρος, Παπακοσμάς-Μπουκουβάλα
Ευόσμου, 18.00: Αίας- Μεγ.Αλέξανδρος, Τσιούλα-Γιαννακαρά
Αλεξανδρούπολης, 16.00: Νίκη - Ερμής, Στεργιόπουλος-Μιστιλιάδης
Ιωαννίνων, 20.00: Ηρακλής Ιωαν. - Αρίων, Κτενάς-Κωνσταντινόπουλος
Νεάπολης Λαρ., 19.00: ΕΑ Λαρίσης - Ελασσόνα, Παρασκευάς-Τσατσάνης
Κυριακή 10/02/2013
Κλ. Βικελίδης, 15.00: Αρης - ΕΟ Σταυρούπολης, Μαυρίδης-Γεωργιάδου

Ρεπό ο ΑΟΟ, στην Καρδίτσα η ΓΕΑ

Την ευκαιρία να πάρει πολύτιμες ανάσες θα έχει η ομάδα του Παναγιώτη Τσιακμάκη το Σαββατοκύριακο που έρχεται, καθώς είναι η σειρά της να κάνει το ρεπό της και να ξεκουράσει σημαντικά όπλα για τη δύσκολη συνέχεια. Ο επόμενος αγώνα για την ομάδα του Έβρου είναι έναντι στον Πιερικό στο Νέο κλειστό γυμναστήριο «Νικόλαος Σαμαράς» το Σάββατο 16/2. 
Σε ότι αφορά τη ΓΕΑ, οι κίτρινοι του Έβρου θα ταξιδέψουν στην Καρδίτσα για να αντιμετωπίσουν σε ένα δύσκολο παιχνίδι την τοπική ομάδα του δικού μας παίκτη – προπονητή Σταμάτη Νεδηλάκη
ΠΗΓΗ anti-typos.blogspot.com