Σελίδες


Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Έτοιμος να υπερασπιστεί τον τίτλο του ο Εθνικός




Παναθηναϊκός-Ηρακλής και Εθνικός Αλεξ.- Ολυμπιακός θα είναι τα ζευγάρια που θα αγωνιστούν στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων, που θα διεξαχθεί 2&3 Μαρτίου. Πρόκειται για ένα πραγματικά εντυπωσιακό τουρνουά αφού οι 4 αυτές ομάδες διαθέτουν αρκετούς διεθνείς αθλητές και οι μεταξύ τους κόντρες προμηνύονται συναρπαστικές.
Να τονιστεί ότι κατατέθηκε αίτημα από πλευράς Εθνικού για να φιλοξενηθεί το φάιναλ φορ στην Αλεξανδρούπολη και βέβαια η αλλαγή ημερομηνίας μια και συμπίπτει με τα τελικά του Λιγκ Καπ στο Βραχάτι. 
Η πρόκριση του Εθνικού στα τελικά και του φετινού πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων ήταν πανηγυρική. Οι Εβρίτες τερμάτισαν πρώτοι και αήττητοι στον όμιλο των ημιτελικών που έγινε στην Κόνιτσα, χάνοντας μόλις ένα σετ σε τρία απιχνίδια και φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και τη φετινή χρονιά
Μελανό σημείο των αγώνων για τον Εθνικό ο εκ νέου τραυματισμός του Γιάννη Καβαρατζή, ευτυχώς ελαφρύς. Στο τέταρτο σετ του δεύτερου αγώνα, τραυματίστηκε (διάστρεμμα ποδοκνημικής) ο διαγώνιος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ο οποίος αφού του προσφέρθηκαν από τον γιατρό αγώνα κ. Κοντογιάννη οι πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο της Κόνιτσας για τα περαιτέρω. Τελικά οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, απλά χρειάζεται καλή αποθεραπεία.
«Είμαι ικανοποιημένος γιατί αγωνιστήκαμε πολύ καλά. Παρουσιαζόμαστε δυνατοί και δουλεύουμε καλά. Στόχος να υπερασπιστούμε και να κατακτήσουμε εκ νέου τον πανελλήνιο τίτλο. Βέβαια θα πρέπει να πούμε ότι φέτος, η τελική φάση προμηνύεται ιδιαίτερα δυνατή από τη στιγμή που για πρώτη φορά ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται τόσο ισχυρός, ο Ολυμπιακός έχει τον Κοκκινάκη και ο Ηρακλής τον Τζουμάκα» δήλωσε ο προπονητής του Εθνικού Γιάννης Ανδρεάδης. 
πηγη anti-typos.blogspot.com