Σελίδες


Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΚΕΡΔΙΣΕ 1-3 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ Η ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ!



Χαμογελαστά επιστρέφουν από την Πτολεμαΐδα τα κορίτσια της Nίκης. Μετά από ένα αρνητικό σερί , στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου, έβαλαν τέλος στις ήττες επικρατώντας του Αρίωνα με 3-1 σετ και πρόσθεσαν τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης στα επόμενα παιχνίδια έχει ένα βατό πρόγραμμα και μπορεί εάν το εκμεταλλευτεί να καθιερωθεί για τα καλά στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας του 3ου ομίλου της α2 γυναικών.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, ήταν αγχωμένη και υπέπεσε σε αρκετά λάθη που έφεραν την απώλεια του πρώτου σετ και μάλιστα με μεγάλη ευκολία. Η συνέχεια όμως και τις αθλήτριες του Γιώργου Τεκτονίδη ήταν διαφορετική. Βελτίωσαν την εικόνα τους και με τη βοήθεια η Καράμπαλη που επέστρεψε σήμερα μετά το τραυματισμό της και πήρε συμμετοχή, έφτασαν στο τελικό 3-1.

Η Νίκη κρατά λοιπόν τους τρεις βαθμούς της νίκης και ελπίζει από εδώ και πέρα σε καλύτερη συνέχεια, με την ολική επαναφορά των Καράμπαλη και Νικολαίδου στην αγωνιστική δράση.

Τα σετ: 25-13, 21-25, 22-25, 20-25

Αρίων Πτολεμαΐδας: Εμμανουήλ Γλ., Κούση Ε., Αϊτσίδου, Κουρκουλούκη, Μπίγγα Κ., Κούση Στ., Εμμανουήλ Αρ. (λ).
Νίκη Αλεξανδρούπολης (Τεκτονίδης): Λαμπροπούλου, Καλογεροπούλου, Λαμπρίδου, Κεπεσίδου, Σιρδάρη, Νατσίδου, Λυμπεροπούλου (λ), Καράμπαλη, Δεδούση, Κολοσέντα.
πηγη www.thrakisport.gr