Σελίδες


Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Μουστακίδης "«Είναι αυτό που λέγαμε παλιά... ματς – κατς"



Το τελευταίο μεγάλο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ θα γίνει την Δευτέρα 25/2 (18.00 –Novasports-3) στον Έβρο όπου ο Εθνικός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ σε κρίσιμη αναμέτρηση για την είσοδο των δύο ομάδων στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας που οδηγεί στη συνέχεια των πλέι οφ.
Διαιτητές: Καραμπέτσος, Μπαντιανίδης. Διαιτητές: Βασιλειάδης. Επόπτες: Κούτκας, Μαργαριτίδης.Γραμματεία: Νικολάου.
βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων είναι 3 βαθμοί με τον Εθνικό να έχει 34 βαθμούς και τον ΠΑΟΚ 3-1, όμως, κοινό τους σημείο είναι ότι θέλουν να εκμεταλευτούν τις βαθμολογικές απώλειες του Φοίνικα Σύρου που μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό έμεινε καθηλωμένος στους 35 βαθμούς. Επίσης και οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα.
Ο Εθνικός παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατός στην έδρα του καθώς από τις 12 νίκες που έχει σημειώσει οι 8 είναι στην Αλεξανδρούπολη. Συνολικά στον Έβρο έχουν γίνει μέχρι στιγμής 9 αγώνες και ο Εθνικός έχει χάσει μόνο από τον Ολυμπιακό.
Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης δήλωσε με έμφαση:
«Είναι αυτό που λέγαμε παλιά... ματς – κατς. Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα μου. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από δύο ήττες και θα παίξει το τελευταίο του χαρτί για να μπει στα ημιτελικά των πλέι οφ. Το ότι ο ΠΑΟΚ έχει χάσει δύο αγώνες με Νίκη και Ηρακλή όχι μόνο δε μας εφησυχάζει αλλά θα πρέπει να το προσέξουμε ακόμα πιο πολύ. Είμαστε έτοιμοι για αυτή τη μάχη. Θεωρώ πως το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει για μας. Αν θέλουμε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα και μια πραγματική υπέρβαση θα πρέπει να κερδίσουμε τους αγώνες που ακολουθούν και ειδικά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Περιμένουμε να είναι γεμάτο το γήπεδο και είναι πολύ θετικό που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά».
Ο ΠΑΟΚ είχε μια δύσκολη εβδομάδα με δύο εντός έδρας ήττες 3-0 από τη Νίκη Αιγνίου για το πρωτάθλημα και τον Ηρακλή για το Κύπελλο.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Στέλιος Καζάζης δήλωσε:
«Μετά από ένα δύσκολο πενθήμερο όπου η ομάδα είχε δύο άσχημα αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο είναι επιτακτική ανάγκη να αντιδράσουμε. Πέρα από τον εαυτό μας που πρέπει να ξεπεράσουμε, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και με έναν αντίπαλο ο οποίος είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και έχει αποδείξει μέχρι τώρα πως ξέρει να εκμεταλεύεται στο έπακρο την έδρα του».
Καλή παράδοση ο ΠΑΟΚ με σερί 7-0 και αήττητος για περίπου 5 χρόνια
Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή παράδοση στους αγώνες με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Σε 21 αγώνες από τη σεζόν 2002-03 που επέστρεψε ο Εθνικός στη μεγάλη κατηγορία ο ΠΑΟΚ προηγείται στις νίκες 18-3 ενώ ο Εθνικός έχει να νικήσει τον δικέφαλο από τα πλέι άουτ της σεζόν 2007-08 και συγκεκριμένα από τις 17 Απριλίου 2008. Από τότε ο ΠΑΟΚ έχει σερί 7-0 νίκες.
πηγη liberovolley11.blogspot.com