Σελίδες


Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Η συνέντευξη τύπου του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων στην Κόνιτσα


Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου στην Κόνιτσα για την ημιτελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Έφηβων A` Όμιλος με Ηρακλή
Θεσσαλονίκης, Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων, Παναχαϊκής και Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Κόνιτσα, Του Κώστα Κολιού
Γιάννης Ανδρεάδης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης): Ευχαριστίες προς τον κ. Δήμαρχο για την φιλοξενία του τουρνουά. Ερχόμαστε πρώτη φορά στην πόλη της Κόνιτσας, συναντήσαμε υπέροχους ανθρώπους. Θεωρώ έξυπνη και σωστή την επιλογή της ΕΟΠΕ να πραγματοποιηθεί το τουρνουά στην Κόνιτσα. Οι ομάδες που συμμετέχουν στην Α1 χρησιμοποιούν παιδιά έφηβους. Στηρίζουμε την ανάπτυξη βάζοντας αυτά τα παιδιά στην Α1 και παράλληλα στηρίζουμε τις προσπάθειες των παιδιών. Οτιδήποτε πρόχειρο θα ήταν καταστροφικό. Εύχομαι να κυλίσουνόλα ομαλά να περάσουν οι δύο καλύτερες ομάδες στην επόμενη φάση και να μην υπάρχει αναστάτωση στον πρωταθλητισμό των ομάδων.
 Παναγιώτης Γαργάλας (Δήμαρχος Κόνιτσας): Εκ μέρους του Δήμου και όλων των κατοίκων της περιοχής , σας καλοσωρίζω στην πόλη μας σ΄έναν τόπο με πλούσιο φυσικό περιβάλλον και ιδιαίτερο λαϊκό πολιτισμό. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για την Κόνιτσα, που φιλοξενεί αυτή την αθλητική εκδήλωση. Πάντα είμαστε ανοιχτοί στη φιλοξενία τέτοιων οργανώσεων. Στοχεύουμε να γίνει γνωστή η περιοχή μας και να δώσουμε διεξόδους στην νεολαία προς τον αθλητισμό. Ως Δήμος θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Εύχομαι ότι καλύτερο στις ομάδες καλή επιτυχία και να αναδειχθεί η καλύτερη.

Απόστολος Βέτσας (Πρόεδρος ΕΣΠΕΔΕ-Μέλος ΕΟΠΕ): Η επιλογή της πόλης της Κόνιτσας για την διεξαγωγή του Α΄ ομίλου της ημιτελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος νέων (εφήβων) είναι στοχευμένη ενέργεια της ΕΟΠΕ και εντάσσεται στο πλαίσιο της διεύρυνσης της βάσης άθλησης τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά αλλά και της γεωγραφικής εξάπλωσης του αθλήματος απ’ άκρου σ’ άκρο σ’ όλη την Ελλάδα χωρίς διακρίσεις. Εκ μέρους της ΕΟΠΕ θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ζεστή φιλοξενία τόσο στον δήμαρχο κ. ΠαναγιώτηΓαργάλα, όσο και στους κατοίκους της Κόνιτσας. Η πόλη της Κόνιτσας θα έχει την πλήρη στήριξη της ΕΟΠΕ στο ξεκίνημά της να γίνει πόλη του Βόλεϊ.

Βασίλης Θεοδωράκης (Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων): Θα θελα να καλωσορίσω σαν οικοδεσπότης της οργάνωσης όλους τους παράγοντες των ομάδων και τους αθλητές και να τους ευχηθώ καλή διαμονή στην πόλη της Κόνιτσας. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Δήμαρχο και τους παράγοντες της πόλης της Κόνιτσας για την διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης που συνέδραμαν τα μέγιστα για την επιτυχία της.Είμαι βέβαιος ότι η διοργάνωση θα πάει καλά. Ελπίζω αθλητικά να περάσουν στην επόμενη φάση οι καλύτεροι αλλά και οι διοργανωτές να μείνουν ευχαριστημένοι απ’ όλη την διοργάνωση.

Ανδρέας Φαλιέρος (Παναχαϊκή): Ευχαριστώ τον κ. Δήμαρχο Κόνιτσας Παναγιώτη Γαργάλα για την φιλοξενία του διαμέσου της ομοσπονδίας γιατί ζούμε σε μια κατάσταση που δεν θα μπορούσαμε για 2η φορά εμείς σαν Παναχαϊκή να συμμετέχουμε σ’ έναν βόρειο όμιλο σαν νότιοι λόγω των εξόδων που απαιτούνται. Πράγματι να είμαστε εμείς η αφορμή με το τουρνουά αυτό η Κόνιτσα ν’ αναπτυχθεί στο χώρο του Βόλεϊ.

Σωκράτης Τζιουμάκας (Ηρακλής Θεσσαλονίκης): Ευχαριστούμε τον κ. Δήμαρχο για την φιλοξενία. Η Κόνιτσα είναι μια πολύ όμορφη πόλη. Τα παράπονά μας είναι προς την ομοσπονδία όσον αφορά στις ημερομηνίες που επέλεξε για τη διεξαγωγή των αγώνων. Όσες ενοχλήσεις κάναμε δεν είχαμε καμία αλλαγή ούτε μετάθεση, με αποτέλεσμα να πάρουμε μέρος με ελλείψεις (τρεις παίκτες λιγότερους).

πηγη www.volleynews.gr