Σελίδες


Τρίτη 15 Μαΐου 2012

EΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ


Η ΕΕΑ έψαχνε 9 ΤΑΑ!

Η ΕΕΑ έψαχνε 9 ΤΑΑ!
Τα ευτράπελα δεν έχουν τέλος για τα ΤΑΑ. Σήμερα είχαν κληθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και τα 11 ΤΑΑ της Βόλεϊ Λιγκ περιόδου 2011-12 για να καταθέσουν στην επιτροπή διαχειριστικού ελέγχου τα συμβόλαια των αθλητών, την ασφαλιστική...
και την φορολογική ενημερότητα.

Από τα 11 ΤΑΑ ανταποκρίθηκαν μόνο η Λαμία και ο Ολυμπιακός προκαλώντας την έκρηξη πολλών μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που έκαναν λόγο για «αδιαφορία των ΤΑΑ έναντι της ΕΕΑ».

Την τελευταία στιγμή έκανε παρέμβαση ο νομικός εκπρόσωπος της ΕΣΑΠ Χρήστος Ηλιάδης ο οποίος περιέγραψε την κατάσταση που υπάρχει το τελευταίο διάστημα στο επαγγελματικό βόλεϊ και ζήτησε νέα προθεσμία για την εξέταση των φακέλων.

Η ΕΕΑ έδωσε καταληκτική ημερομηνία την 12η Ιουνίου όπου μέχρι τότε άπαντες πρέπει να καταθέσουν τα συμβόλαια των παικτών και φορολογικές ενημερότητες. Ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί γιατί τα υπόλοιπα 9 ΤΑΑ δεν έστειλαν τα απαραίτητα έγγραφα. Υποχρεώση για την κατάθεση των στοιχείων έχει και η ΕΑΠ που υποβιβάστηκε. Δεν αφορά τη Νίκη Αιγινίου και τον Μίλων που ανέβηκαν από την Α2.

Να σημειωθεί πως η ΕΕΑ προέβη στον έλεγχο των ΤΑΑ για τη χρήση 2011-12 παρότι ο ΓΓΑ Πάνος Μπιτσαξής είχε δεσμευτεί πως ο έλεγχος δεν θα γίνει άμεσα.

πηγη www.volleynews.gr