Σελίδες


Σάββατο 19 Μαΐου 2012

BEACH VOLLEY ΜΕ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΕΣ


Ξεχωριστό θέαμα στο ματς των διασημοτήτων


ΚΕΦΙ ΣΤΟ CELEBRITY GAME

Ένα ξεχωριστό θέαμα προσέφερε ο αγώνας ανάμεσα σε γνωστά πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ, ο οποίος φιλοξενήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην εγκατάσταση της Cosmote Beach Volley @ Golden Hall.

Ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Γιώργος Μανίκας, η Νάταλι Θάνου, η Άντζελα Ευριπίδη, ο Ηλίας Βαλάσης, ο Στέλιος Χανταμπάκης, η Κατερίνα Ευαγγελινού, η Μαντώ Γαστεράτου, ο Νίκος Αναδιώτης και η Ανδριανή Τσάφου χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και προσέφεραν πλούσιο θέαμα στο ένθερμο κοινό. 

Τις δύο ομάδες ανέλαβαν να καθοδηγήσουν προπονητικά οι Βαγγέλης Κουτουλέας και Παναγιώτης Ζακυνθινός. Ο αγώνας κρίθηκε στο τάι μπρέικ, με την ομάδα που είχε ως αρχηγό τον Κώστα Φραγκολιά να πανηγυρίζει με ξεχωριστό τρόπο τη νίκη, που κρίθηκε στον πόντο.

Η διοργάνωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και προκάλεσε το ενδιαφέρον καναλιών και φωτογράφων από πολλά μέσα ενημέρωσης, ενώ στην κερκίδα βρέθηκαν και αρκετοί επώνυμοι από τον χώρο του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ, που συνεχάρησαν τους διοργανωτές για την έμπνευση και την υλοποίησή της. Σύμμαχος αυτή τη φορά στάθηκε και ο καιρός, μετά τις βροχές που είχαν προκαλέσει ανατροπές στο πρόγραμμα του πρώτου διημέρου.

Οι δραστηριότητες συνεχίζονται και όλη την επόμενη εβδομάδα, με πολλά χάπενινγκς αλλά και το αγωνιστικό πρόγραμμα στο τουρνουά των ανδρών αλλά και την τελική φάση στις γυναίκες.

Όλα τα νέα του μπιτς βόλεϊ στο http://www.beachvolleynews.gr/