Σελίδες


Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Αγώνας Beach Volley καθιστών, για άτομα με αναπηρία στο Golden Hall



ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΗΝΎΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Το μπιτς βόλεϊ είναι ένα άθλημα για όλους. Κανένας δεν αποκλείεται από το παιχνίδι. Ακόμα και άτομα με κινητικά προβλήματα μπορούν να αγωνιστούν και η απόδειξη θα είναι το απόγευμα της Δευτέρας στο Golden Hall, όταν και θα διεξαχθεί αγώνας επίδειξης sitting beach volleyαπό τους αθλητές του Τριπτολέμου.
Πρόκειται για έναν σύλλογο που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο των αθλητών με αναπηρία με διεθνείς επιτυχίες σε παγκόσμια πρωταθλήματα αλλά και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Πέρυσι μάλιστα διοργάνωσε και το 1ο Διεθνές Τουρνουά Παράκτιας Πετοσφαίρισης Καθιστών στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Ο αγώνας επίδειξης στην εγκατάσταση της Cosmoteστο GoldenHallθα ξεκινήσει στις 6.30μμ της Δευτέρας και είναι σημαντικό ο κόσμος να ανταποκριθεί στο κάλεσμα των αθλητών με αναπηρία και να χειροκροτήσει την προσπάθειά τους.

Το απογευματινό πρόγραμμα θα ξεκινήσει όμως από πιο νωρίς, καθώς στις 5.00μμ θα διεξαχθεί άλλος αγώνας επίδειξης ανάμεσα σε γυναικείες ομάδες, ενώ όπως κάθε μέρα, το πρωί μικρά παιδιά θα ξεναγηθούν στον χώρο και θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν με αστέρια του αθλήματος.


Όλα τα νέα από τον χώρο του μπιτς βόλεϊ στο http://www.beachvolleynews.gr/