Σελίδες


Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ο ΜΑΡΙΟΣ ΓΚΙΟΥΡΔΑΣ ΣΤΟ BEACH VOLLEY, GOLDEN HALL


Πολύ κέφι και διασκέδαση στο «other sports event»

Την δυνατότητα να απολαύσουν έναν ξεχωριστό αγώνα επίδειξης είχαν οι δεκάδες θεατές που βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στo Cosmote Beach Volley @ Golden Hall, καθώς αγωνίστηκαν σε αυτόν αστέρες του ελληνικού αθλητισμού που έχουν τιμήσει την χώρα διεθνώς.

Ο άσος του Παναθηναϊκού και πρωταθλητής Ευρώπης Γιάννης Γκούμας, η ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής Λιάνα Χρηστίδη, οι μπασκετμπολίστες Νάσος Γαλακτερός και Γιάννης Γκαγκαλούδης, μεγάλα αστέρια από τον χώρο του βόλεϊ όπως οι Μάριος Γκιούρδας, Άκης Χατζηαντωνίου και Ρούλα Πραγκαλούδη καθώς και ο παίκτης της ΑΕΚ στο χάντμπολ Γιώργος Παπαδόπουλος χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και προσέφεραν πλούσιο θέαμα στο ένθερμο κοινό.

Τις δύο ομάδες ανέλαβαν να καθοδηγήσουν προπονητικά οι Παναγιώτης Ζακυνθινός και Νίκος Κρέτσης, με την «πράσινη» ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου να κερδίζει με 2-0 σετ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κερκίδα γέμισε από πολλές παιδικές παρουσίες, συγγενείς των διαγωνιζόμενων  αλλά και πλήθος απλού κόσμου που συνδύασε την βόλτα του για shopping στο Golden Hall με την παρακολούθηση ενός ξεχωριστού αγώνα που είχε κέφι, χιούμορ αλλά και συναρπαστικές φάσεις με τα αναπόφευκτα σχόλια από τους παραβρισκόμενους για το ποιοι από τους αστέρες κατέχουν το συγκεκριμένο σπορ. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη. 

Όλοι οι συμμετέχοντες διασκέδασαν ιδιαίτερα με την συμμετοχή τους, συνεχάρησαν τους διοργανωτές και ευχήθηκαν να πραγματοποιηθούν πολλές ακόμα αντίστοιχες εκδηλώσεις στις οποίες δεσμεύθηκαν ότι θα λάβουν μέρος. Δείτε πολλές φωτογραφίες εδώ αλλά και βίντεο με στιγμιότυπα από τον αγώνα επίδειξης. Σε επόμενες αναρτήσεις θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές.

πηγη www.beachvolleynews.gr