Σελίδες


Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Προς διάλυση και η Εθνική Ανδρών!


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΟΝΟ 8 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 26 ΔΙΕΘΝΕΙΣ - ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ Ο ΛΕΩΝΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Προς διάλυση και η Εθνική Ανδρών!
Μετά τον τελικό της μιας... ομάδας και την ανάδειξη του Ηρακλή ως πρωταθλητή άνευ αγώνα έχουμε και το απόλυτο φιάσκο στην Εθνική Ανδρών και το ελληνικό βόλεϊ οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση. Από τους 26 διεθνείς αθλητές που κάλεσαν σε προετοιμασία ο Αλέκος Λεώνης και ο Σωτήρης Δρίκος στη σημερινή πρώτη προπόνηση παρουσιάστηκαν μόνο 8 διεθνείς παίκτες...
Απογοητευμένος ο Λεώνης ετοιμάζεται να πει τα πράγματα με το... όνομα τους σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει μεθαύριο Τετάρτη 16 Μαϊου στην ΕΟΠΕ και να αποκαλύψει τους λόγους των κολλημάτων που δήλωσαν τα 2/3 των διεθνών αθλητών θέτοντας ζήτημα βιωσιμότητας του εθνικού συγκροτήματος ενόψει του Ευρωπαϊκού Λιγκ που θα αρχίσει στις 25 Μαϊου.

Μάλιστα σε μια προσπάθεια να γεμίσει το... ντεπόζιτο με αθλητές ο Λεώνης κάλεσε τον Μιχάλη Σαρικεϊσογλου και τον Χρήστο Μπέλλο για τη θέση του διαγώνιου!

Οι 8 διεθνείς που έκαναν προπόνηση είναι οι Θάνος Τερζής, Κώστας Στιβαχτής (πασαδόροι), Γιάννης Κυριακίδης, Κώστας Ριζόπουλος, Μιχάλης Σαρικεϊσογλου (ακραίοι), Αχιλλέας Παπαδημητρίου, Θανάσης Παπαδημητρίου (λίμπερο), Γιώργος Πετρέας (κεντρικός).

Οι πληροφορίες λένε πως εκτός Εθνικής ομάδας για διαφόρους λόγους έθεσαν τους εαυτούς τους οι Προύσαλης, Αρμενάκης, Γκόρτσανιουκ, Ασπιώτης, Τζούριτς αλλά και άλλοι πρωτοκλασάτοι αθλητές.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα περιμένουμε την αντίδραση της διοίκησης της ΕΟΠΕ η οποία παρά τις  αρχικές της δεσμεύσεις διατήρησε την ποινή στον Νίκο Ρουμελιώτη, ενώ δεν μπόρεσε να δώσει λύση στην περίπτωση του Ζένια Γκόρτσανιουκ που αναχωρεί οριστικά από την Ελλάδα!

πηγη www.volleynews.gr